Chord Gitar Cah Ayu – Overall

Berikut ini merupakan Chord Gitar Cah Ayu – Overall. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Cah Ayu – Overall, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Cah Ayu – Overall.

Capo di fret 2

                  
 mugo.. dadi pelengkapku
                             
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

(Intro)       
               

                  
pisan ketemu.. slirahmu..
                
wes gawe nyaman atiku..
              
 ndelok koe.. mesem ngguyu..
                           
wes iso gawe bubrah donyoku..

               
awale ra se..ngojo..
             
kok tibone dadi tresno..
             
 aku ora ndue opo opo
                            
ndue ku roso neng dudu bondo..

         
 koe wes rausah suloyo
          
 aku wes nyobo lan upoyo
                          
ben koe seng.. neng sandingku..

(Chorus)
                      
 cah ayu.. rungokno batinku
                 
 aku tresno slirahmu..
                   
 mugo.. dadi pelengkapku
                               
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

(Int.)        
              

         
 koe wes rausah suloyo
          
 aku wes nyobo lan upoyo
                          
ben koe seng.. neng sandingku.. woo..

(Chorus)
                      
 cah ayu.. rungokno batinku
                 
 aku tresno slirahmu..
                   
 mugo.. dadi pelengkapku
                               
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

                      
 cah ayu.. rungokno batinku
                 
 aku tresno slirahmu..
                   
 mugo.. dadi pelengkapku
                               
senadyan slirahmu ora dadi karepku..
                             
senadyan slirahmu ora dadi karepku..
            
senadyan slirahmu..
              ----..
 ora dadi karepku..

(Outro)   ---  



Overall - Cah Ayu[

                 
 mugo.. dadi pelengkapku
                             
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

(Intro)       
               

                  
pisan ketemu.. slirahmu..
                
wes gawe nyaman atiku..
              
 ndelok koe.. mesem ngguyu..
                           
wes iso gawe bubrah donyoku..

               
awale ra se..ngojo..
             
kok tibone dadi tresno..
             
 aku ora ndue opo opo
                            
ndue ku roso neng dudu bondo..

        
 koe wes rausah suloyo
         
 aku wes nyobo lan upoyo
                          
ben koe seng.. neng sandingku..

(Chorus)
                      
 cah ayu.. rungokno batinku
                 
 aku tresno slirahmu..
                   
 mugo.. dadi pelengkapku
                               
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

(Int.)        
              

        
 koe wes rausah suloyo
         
 aku wes nyobo lan upoyo
                          
ben koe seng.. neng sandingku.. woo..

(Chorus)
                      
 cah ayu.. rungokno batinku
                 
 aku tresno slirahmu..
                   
 mugo.. dadi pelengkapku
                               
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

                      
 cah ayu.. rungokno batinku
                 
 aku tresno slirahmu..
                   
 mugo.. dadi pelengkapku
                               
senadyan slirahmu ora dadi karepku..
                             
senadyan slirahmu ora dadi karepku..
            
senadyan slirahmu..
              ----..
 ora dadi karepku..

(Outro)   ---  

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Cah Ayu – Overall yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Cah Ayu – Overall, Lirik Lagu Cah Ayu – Overall, Kunci Gitar Cah Ayu – Overall

Post Your Thoughts