Chord Gitar Caping Gunung – Gesang

Berikut ini merupakan Chord Gitar Caping Gunung – Gesang. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Caping Gunung – Gesang, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Caping Gunung – Gesang.

(Intro)       ..
           
             

                 
 ndek jaman ber..juang..
                         
 njur kelingan.. anak lanang..
           
mbiyen tak openi..
                     
 ning saiki.. ono ngendi..

               
 jarene wes.. menang..
                       
 keturutan.. sing di gadang..
                   
mbiyen.. ninggal.. janji..
                    
 gek saiki.. opo.. lali..

        
neng.. gunung..
                         
 tak cadongi.. sego.. jagung..
           
yen.. mendung..
                      
tak silihi.. caping gunung..

               
sukur.. biso.. nyawang..
                     
 gunung ndeso.. dadi rejo..
             
dene.. ora ilang..
                       
nggone podho.. loro.. lopo..

(Intro)       ..
           
            
         

        
neng.. gunung..
                         
 tak cadongi.. sego.. jagung..
           
yen.. mendung..
                      
tak silihi.. caping gunung..

            
sukur.. biso.. nyawang..
                     
 gunung ndeso.. dadi rejo..
             
dene.. ora ilang..
                    
nggone podho.. loro.. lopo..



Gesang - Caping Gunung[

(Intro)       ..
           
             

                 
 ndek jaman ber..juang..
                         
 njur kelingan.. anak lanang..
           
mbiyen tak openi..
                     
 ning saiki.. ono ngendi..

               
 jarene wes.. menang..
                       
 keturutan.. sing di gadang..
                   
mbiyen.. ninggal.. janji..
                    
 gek saiki.. opo.. lali..

        
neng.. gunung..
                         
 tak cadongi.. sego.. jagung..
           
yen.. mendung..
                      
tak silihi.. caping gunung..

               
sukur.. biso.. nyawang..
                     
 gunung ndeso.. dadi rejo..
             
dene.. ora ilang..
                       
nggone podho.. loro.. lopo..

(Intro)       ..
           
            
         

        
neng.. gunung..
                         
 tak cadongi.. sego.. jagung..
           
yen.. mendung..
                      
tak silihi.. caping gunung..

            
sukur.. biso.. nyawang..
                     
 gunung ndeso.. dadi rejo..
             
dene.. ora ilang..
                    
nggone podho.. loro.. lopo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Caping Gunung – Gesang yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Caping Gunung – Gesang, Lirik Lagu Caping Gunung – Gesang, Kunci Gitar Caping Gunung – Gesang

Post Your Thoughts