Chord Gitar Cemoro Sewu – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Cemoro Sewu – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Cemoro Sewu – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Cemoro Sewu – Didi Kempot.

Capo di fret 2

(Intro)    
          

             
senenge.. seneng atiku
                
 kowe.. ning sandingku..
          
rasane.. tekaning ati
                
 kowe.. gelem ngancani..

                    
 kancanono.. aku kancanono..
             
ojo lungo.. aku kancanono..

(Chorus)
                          
ning.. cemoro sewu.. kowe lan aku..
                   
runtuh.. sak suwene wektu..
             
gambare godong waru..
                            
ning watu iki.. isih tekan saiki..

           
ademe.. kabute sore
                        
 ngancek wengi.. sing ngawe awe..
                 
selimut.. kandel ing pedut
                 
 howo adem.. soyo njegut..

                    
 kancanono.. aku kancanono..
             
ojo lungo.. aku kancanono..

(Int.)    
          
          
           

(Chorus)
                          
ning.. cemoro sewu.. kowe lan aku..
                   
runtuh.. sak suwene wektu..
             
gambare godong waru..
                         
ning watu iki.. isih tekan saiki..

                          
ning.. cemoro sewu.. kowe lan aku..
                   
runtuh.. sak suwene wektu..
             
gambare godong waru..
                         
ning watu iki.. isih tekan saiki..

(Outro)         
  o wow wo..



Didi Kempot - Cemoro Sewu[

(Intro)    
          

             
senenge.. seneng atiku
               
 kowe.. ning sandingku..
          
rasane.. tekaning ati
               
 kowe.. gelem ngancani..

                   
 kancanono.. aku kancanono..
             
ojo lungo.. aku kancanono..

(Chorus)
                          
ning.. cemoro sewu.. kowe lan aku..
                  
runtuh.. sak suwene wektu..
             
gambare godong waru..
                           
ning watu iki.. isih tekan saiki..

           
ademe.. kabute sore
                       
 ngancek wengi.. sing ngawe awe..
                 
selimut.. kandel ing pedut
                
 howo adem.. soyo njegut..

                   
 kancanono.. aku kancanono..
             
ojo lungo.. aku kancanono..

(Int.)    
          
          
           

(Chorus)
                          
ning.. cemoro sewu.. kowe lan aku..
                  
runtuh.. sak suwene wektu..
             
gambare godong waru..
                        
ning watu iki.. isih tekan saiki..

                          
ning.. cemoro sewu.. kowe lan aku..
                  
runtuh.. sak suwene wektu..
             
gambare godong waru..
                        
ning watu iki.. isih tekan saiki..

(Outro)         
  o wow wo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Cemoro Sewu – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Cemoro Sewu – Didi Kempot, Lirik Lagu Cemoro Sewu – Didi Kempot, Kunci Gitar Cemoro Sewu – Didi Kempot

Post Your Thoughts