Chord Gitar Cerito Loro – TTM Akustik feat. Putri Andien

Berikut ini merupakan Chord Gitar Cerito Loro – TTM Akustik feat. Putri Andien. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Cerito Loro – TTM Akustik feat. Putri Andien, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Cerito Loro – TTM Akustik feat. Putri Andien.

Capo di fret 2

(Intro)         ..

                   
tak tembangke lagu iki..
                                  
kanggo sliramu seng paling tak tresnani..
                  
getun ati iki.. aku ra nepati janji..
      
aku lungo tanpo kondo..
                        
mergo kedanan wong liyo..

               [G/B]       
kelingan mbiyen dewe ketemu..
                            
kowe janji ra bakal ngelarani atiku..
-                         
 segampang iki caramu.. mupus roso tresnoku
       
aku ra bakal lali..
-                              
 tekan kapan ra bakal tak.. ngapurani..

                             
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
                               
ora nyongko kowe gampang keno godho..
                                 
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     
tak akoni pancen..
                   
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  
seng gede pangapuramu..
                  
lungaku ninggal tatu..
               
wes gawe loro atimu..

                  
aku ra butuh tresnomu
                   
kabeh kuwi mung palsu..
                     
tak buang roso tresnoku..
       [G/B]      
korban janji manismu..

                  
tak jaluk pengertianmu..
             
ojo dadi loromu..
                  
tulung ngapuranen aku..

               
ati iki dudu dolanan..
             
dudu pelampiasan
                     
senajan uripku pas pasan..
    [G/B]     
aku wani kelangan
              
ora perlu tok getuni
             
cerito loro iki..
                 
ora bakal tak baleni..

(Int.)    
           ..

                             
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
                               
ora nyongko kowe gampang keno godho..
                                 
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     
tak akoni pancen..
                   
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  
seng gede pangapuramu..
                  
lungaku ninggal tatu..
               
wes gawe loro atimu..

                  
aku ra butuh tresnomu
                   
kabeh kuwi mung palsu..
                     
tak buang roso tresnoku..
       [G/B]      
korban janji manismu..

                  
tak jaluk pengertianmu..
             
ojo dadi loromu..
                  
tulung ngapuranen aku..

               
ati iki dudu dolanan..
             
dudu pelampiasan
                     
senajan uripku pas pasan..
    [G/B]     
aku wani kelangan
              
ora perlu tok getuni
             
cerito loro iki..
                 
ora bakal tak baleni..

              
ora perlu tok getuni
             
cerito loro iki..
                      
ora bakal tak baleni..



TTM Akustik feat. Putri Andien - Cerito Loro[

(Intro)  [B/D#]       ..

          [B/D#]      
tak tembangke lagu iki..
                                 
kanggo sliramu sing paling tak tresnani..
                  
getun ati iki.. aku ra nepati janji..
      
aku lungo tanpo kondo..
                        
mergo kedanan wong liyo..

               [A/C#]      
kelingan mbiyen dewe ketemu..
                            
kowe janji ra bakal ngelarani atiku..
-                       
 segampang iki caramu.. mupus roso tresnoku
       
aku ra bakal lali..
-                              
 tekan kapan ra bakal tak.. ngapurani..

                             
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
                              
ora nyongko kowe gampang keno godho..
                                 
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     
tak akoni pancen..
                   
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  
seng gede pangapuramu..
                  
lungaku ninggal tatu..
               
wes gawe loro atimu..

                  
aku ra butuh tresnomu
                   
kabeh kuwi mung palsu..
                     
tak buang roso tresnoku..
       [A/C#]     
korban janji manismu..

                  
tak jaluk pengertianmu..
             
ojo dadi loromu..
                  
tulung ngapuranen aku..

               
ati iki dudu dolanan..
             
dudu pelampiasan
                     
senajan uripku pas pasan..
    [A/C#]    
aku wani kelangan
              
ora perlu tok getuni
             
cerito loro iki..
                 
ora bakal tak baleni..

(Int.)    
           ..

                             
kowe lungo ninggal aku.. atiku loro..
                              
ora nyongko kowe gampang keno godho..
                                 
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno..
     
tak akoni pancen..
                   
aku iki.. dudu sopo-sopo..

(Chorus)
                  
seng gede pangapuramu..
                  
lungaku ninggal tatu..
               
wes gawe loro atimu..

                  
aku ra butuh tresnomu
                   
kabeh kuwi mung palsu..
                     
tak buang roso tresnoku..
       [A/C#]     
korban janji manismu..

                  
tak jaluk pengertianmu..
             
ojo dadi loromu..
                  
tulung ngapuranen aku..

               
ati iki dudu dolanan..
             
dudu pelampiasan
                     
senajan uripku pas pasan..
    [A/C#]    
aku wani kelangan
              
ora perlu tok getuni
             
cerito loro iki..
                 
ora bakal tak baleni..

              
ora perlu tok getuni
             
cerito loro iki..
                      
ora bakal tak baleni..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Cerito Loro – TTM Akustik feat. Putri Andien yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Cerito Loro – TTM Akustik feat. Putri Andien, Lirik Lagu Cerito Loro – TTM Akustik feat. Putri Andien, Kunci Gitar Cerito Loro – TTM Akustik feat. Putri Andien

Post Your Thoughts