Chord Gitar Cocote Tonggo – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Cocote Tonggo – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Cocote Tonggo – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Cocote Tonggo – Happy Asmara.

Capo di fret 3

(Intro) ... ...

      
iki cerito urip ono ing deso
         
nandang urip bebarengan karo tonggo
          
ra kuat mangan dirasani
        
mangan enak yo di iri
                         
kudu piye.. anggonku nyikapi..

      
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
aku mlarat mbok ece
       
jare keset nyambut gawe
                             
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         
kuat nyandang mbok iri
      
tuku opo mbok rasani
                           
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

(Chorus)
 
ajur nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
          
yen tak pikir, yen tak gagas
              
marai emosi wae..

  
remuk nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
tak esemi lan tak njarke
                        
suwe-suwe rak yo mati dewe
                 
suwe-suwe mati dewe

(Int.) ... ...
       ...     

      
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
aku mlarat mbok ece
       
jare keset nyambut gawe
                             
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         
kuat nyandang mbok iri
      
tuku opo mbok rasani
                           
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

(Chorus)
 
ajur nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
          
yen tak pikir, yen tak gagas
              
marai emosi wae..

  
remuk nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
tak esemi lan tak njarke
                        
suwe-suwe rak yo mati dewe..

 
ajur nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
          
yen tak pikir, yen tak gagas
              
marai emosi wae..

  
remuk nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
tak esemi lan tak njarke
                        
suwe-suwe rak yo mati dewe..
                 
suwe-suwe mati dewe

(Outro) ... ...



Happy Asmara - Cocote Tonggo[

(Intro) ... ...

      
iki cerito urip ono ing deso
         
nandang urip bebarengan karo tonggo
          
ra kuat mangan dirasani
        
mangan enak yo di iri
                         
kudu piye.. anggonku nyikapi..

      
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
aku mlarat mbok ece
       
jare keset nyambut gawe
                             
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         
kuat nyandang mbok iri
      
tuku opo mbok rasani
                          
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

(Chorus)
 
ajur nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
          
yen tak pikir, yen tak gagas
              
marai emosi wae..

  
remuk nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
tak esemi lan tak njarke
                        
suwe-suwe rak yo mati dewe
                 
suwe-suwe mati dewe

(Int.) ... ...
       ...     

      
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
aku mlarat mbok ece
       
jare keset nyambut gawe
                             
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         
kuat nyandang mbok iri
      
tuku opo mbok rasani
                          
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

(Chorus)
 
ajur nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
          
yen tak pikir, yen tak gagas
              
marai emosi wae..

  
remuk nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
tak esemi lan tak njarke
                        
suwe-suwe rak yo mati dewe..

 
ajur nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
          
yen tak pikir, yen tak gagas
              
marai emosi wae..

  
remuk nduwe tonggo kowe
          
seneng ngurusi urusane tanggane
       
tak esemi lan tak njarke
                        
suwe-suwe rak yo mati dewe..
                 
suwe-suwe mati dewe

(Outro) ... ...

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Cocote Tonggo – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Cocote Tonggo – Happy Asmara, Lirik Lagu Cocote Tonggo – Happy Asmara, Kunci Gitar Cocote Tonggo – Happy Asmara

Post Your Thoughts