Chord Gitar Cucak Rowo – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Cucak Rowo – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Cucak Rowo – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Cucak Rowo – Didi Kempot.

        

    
Kucoba coba melempar manggis
                              
Manggis kulempar mangga kudapat
                      
Kucoba coba melamar gadis
                       
Gadis kulamar janda kudapat

    
Jamane jamane jaman edan
                   
Wong tuo rabi perawan
                          
Perawane yen bengi nangis wae
                    
Amargo wedi karo manuke

       
Iki piye iki piye iki piye
                   
Wong tuo rabi perawan
                           
Perawane yen bengi nangis wae
                    
Amargo wedi karo manuke


     
Manuke manuke cucak rowo
                      
Cucak rowo dowo buntute
                     
Buntute sing akeh wulune
                             
Yen digoyang ser-ser aduh penake

        

    
Kucoba coba melempar manggis
                              
Manggis kulempar mangga kudapat
                      
Kucoba coba melamar gadis
                       
Gadis kulamar janda kudapat

    
Jamane jamane jaman edian
                   
Wong tuo rabi perawan
                          
Perawane yen bengi nangis wae
                    
Amargo wedi karo manuke


     
Manuke manuke cucak rowo
                      
Cucak rowo dowo buntute
                     
Buntute sing akeh wulune
                             
Yen digoyang ser-ser aduh penake

       
Iki piye iki piye iki piye
                   
Wong tuo rabi perawan
                           
Perawane yen bengi nangis wae
                    
Amargo wedi karo manuke

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Cucak Rowo – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Cucak Rowo – Didi Kempot, Lirik Lagu Cucak Rowo – Didi Kempot, Kunci Gitar Cucak Rowo – Didi Kempot

Post Your Thoughts