Chord Gitar Dada Sayang – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dada Sayang – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dada Sayang – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dada Sayang – Happy Asmara.

Capo di fret 3

(Intro)       
               

  
rasane koyo ngene..
            
yen lagi nandang kahanan..
               
tak kuat kuatne ati..
           
nadyan loro tenan..
                            
sing dikarepne.. selawase sesandingan
                       
nyatane kabeh mung dadi kenangan..


 yen pancen mung semene..
            
tresnomu kanggo awakku..
                
yowes kudu tak lilakne
             
nadyan perih atiku..
                                
ninggalke aku.. kowe malah ro wong liyo
                       
aku sadar wes raono artine..

(Chorus)
           
yowes dada sayang
         
dewe wes rak dadi siji..
      
sing ati ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

yowes dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
    
amergo aku wes kudu sadar
                   
dudu sopo sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                            
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Int.)       
               

                  
yen pancen mung semene..
            
tresnomu kanggo awakku..
                
yowes kudu tak lilakne
             
nadyan perih atiku..
                                
ninggalke aku.. kowe malah ro wong liyo
                       
aku sadar wes raono artine..

(Chorus)
           
yowes dada sayang
         
dewe wes rak dadi siji..
      
sing ati ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

yowes dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
    
amergo aku wes kudu sadar
                   
dudu sopo sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                            
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           
yowes dada sayang
         
dewe wes rak dadi siji..
      
sing ati ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

yowes dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
    
amergo aku wes kudu sadar
                   
dudu sopo sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                            
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Outro)   ..



Happy Asmara - Dada Sayang[

(Intro)       
               

  
rasane koyo ngene..
           
yen lagi nandang kahanan..
              
tak kuat kuatne ati..
          
nadyan loro tenan..
                           
sing dikarepne.. selawase sesandingan
                      
nyatane kabeh mung dadi kenangan..


 yen pancen mung semene..
           
tresnomu kanggo awakku..
               
yowes kudu tak lilakne
            
nadyan perih atiku..
                               
ninggalke aku.. kowe malah ro wong liyo
                      
aku sadar wes raono artine..

(Chorus)
           
yowes dada sayang
         
dewe wes rak dadi siji..
      
sing ati ati nggon bebrayan
                       
tak dongakne tresno nyawiji..

yowes dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
    
amergo aku wes kudu sadar
                  
dudu sopo sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                           
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Int.)       
               

                  
yen pancen mung semene..
           
tresnomu kanggo awakku..
               
yowes kudu tak lilakne
            
nadyan perih atiku..
                               
ninggalke aku.. kowe malah ro wong liyo
                      
aku sadar wes raono artine..

(Chorus)
           
yowes dada sayang
         
dewe wes rak dadi siji..
      
sing ati ati nggon bebrayan
                       
tak dongakne tresno nyawiji..

yowes dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
    
amergo aku wes kudu sadar
                  
dudu sopo sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                           
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           
yowes dada sayang
         
dewe wes rak dadi siji..
      
sing ati ati nggon bebrayan
                       
tak dongakne tresno nyawiji..

yowes dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
    
amergo aku wes kudu sadar
                  
dudu sopo sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                           
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Outro)   ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dada Sayang – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dada Sayang – Happy Asmara, Lirik Lagu Dada Sayang – Happy Asmara, Kunci Gitar Dada Sayang – Happy Asmara

Post Your Thoughts