Chord Gitar Dada Sayang – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dada Sayang – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dada Sayang – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dada Sayang – Safira Inema.

Capo di fret 2

(Intro)        
               


 rasane koyo ngene..
            
yen lagi nandang kahanan..
                
tak kuat-kuatne ati..
            
nadyan loro tenan
                             
sing di karepne.. selawase sesandingan
                            
nyatane kabeh mung dadi kenangan..


 yen pancen mung semene..
             
tresnomu kanggo awakku..
                
yowis kudu tak lilakne..
                          
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
                  
kowe malah ro wong liyo..
                        
aku sadar.. wes ra ono artine..

(Chorus)
           
yowis dada sayang
     
dewe wes ra dadi siji
      
sing ati-ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

  
yowis dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
 
amergo wes kudu sadar
       
dudu sopo-sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                            
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Int.)       
               


 yen pancen mung semene..
             
tresnomu kanggo awakku..
                
yowis kudu tak lilakne..
                          
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
                  
kowe malah ro wong liyo..
                        
aku sadar.. wes ra ono artine..

(Chorus)
           
yowis dada sayang
     
dewe wes ra dadi siji
      
sing ati-ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

  
yowis dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
 
amergo wes kudu sadar
       
dudu sopo-sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                            
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           
yowis dada sayang
     
dewe wes ra dadi siji
      
sing ati-ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

  
yowis dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
 
amergo wes kudu sadar
       
dudu sopo-sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                            
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Outro)  ..



Safira Inema - Dada Sayang[

(Intro)        
               


 rasane koyo ngene..
            
yen lagi nandang kahanan..
                
tak kuat-kuatne ati..
            
nadyan loro tenan
                             
sing di karepne.. selawase sesandingan
                            
nyatane kabeh mung dadi kenangan..


 yen pancen mung semene..
             
tresnomu kanggo awakku..
                
yowis kudu tak lilakne..
                          
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
                  
kowe malah ro wong liyo..
                       
aku sadar.. wes ra ono artine..

(Chorus)
           
yowis dada sayang
     
dewe wes ra dadi siji
      
sing ati-ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

  
yowis dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
 
amergo wes kudu sadar
       
dudu sopo-sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                           
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Int.)       
               


 yen pancen mung semene..
             
tresnomu kanggo awakku..
                
yowis kudu tak lilakne..
                          
nadyan perih atiku, ninggalke aku..
                  
kowe malah ro wong liyo..
                       
aku sadar.. wes ra ono artine..

(Chorus)
           
yowis dada sayang
     
dewe wes ra dadi siji
      
sing ati-ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

  
yowis dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
 
amergo wes kudu sadar
       
dudu sopo-sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                           
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

           
yowis dada sayang
     
dewe wes ra dadi siji
      
sing ati-ati nggon bebrayan
                        
tak dongakne tresno nyawiji..

  
yowis dada sayang
      
lilo ora tak gondeli..
 
amergo wes kudu sadar
       
dudu sopo-sopo aku iki..

                        
yen wonten kurang.. ngapunten kulo..
                           
cukup ngerti wae setyomu mung semono..

(Outro)  ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dada Sayang – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dada Sayang – Safira Inema, Lirik Lagu Dada Sayang – Safira Inema, Kunci Gitar Dada Sayang – Safira Inema

Post Your Thoughts