Chord Gitar Dadas (+ Terjemahan Indonesia) – Asep Balon X Resol

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dadas (+ Terjemahan Indonesia) – Asep Balon X Resol. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dadas (+ Terjemahan Indonesia) – Asep Balon X Resol, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dadas (+ Terjemahan Indonesia) – Asep Balon X Resol.

       
aku tak apa..
             
aku engga apa apa..
                      
semoga bahagia kau di sana
                  
dengan si goblog eta..

(Intro)    
          
          
            


tataian ngadangu sia jadian
      
jeung nu bengetna
poek ciga imah keur aliran
   
meskipun teu ngahiji
aing tetep ngadoakeun
    
semoga pas si eta apel
ku warga dibangsatkeun

  
salila ieu aing pdkt jeung sia
          
mangbulan-bulan geus ciga
nyicil mio ka adira
      
dekeutna jeung aing
jadian jeung si bengeut rawing
      
nyanguna jeung aing
ngaliwetna eujeung si any*ng


geus dadas jadian acan
tapi teu reuwas da aing tampan
    
na ari sia teu ngahargaan
asa raisa bengeut paspasan

hiji waktu sia bakal ngarasa kaduhung
  
miceun udud mahal
    
sia kadon mulung kuntung

(Chorus)
                     
dadas enggeus jadian acan
                      
padahal urang geus bebeakan
                        
pengorbanan ngan ukur tataian
                     
awak leleus kanyenyerian
                       
karena ayeuna geus ka'asaan
                             
cinta teh bisa maehan tanpa getihan


cinta mah emang
kadang bisa nyieun buta
     
naha aing bisa bogoh
ka siluman ciki chuba
     
aing geus beak sagala
geus beak tanaga
        
sia jol leungit ciga korek
meunang meuli ti alfa

    
mun sia neangan anu duitna loba
     
aing mundur aing rumasa jalma teu boga
     
tapi mun aing geus sukses
erek meuli tengbaja
        
mobil kabogoh sia ku aing
geleng nepi rata


ayeuna moal karasa
da sia keur bahagia

 kalem aing moal
ngaganggu deui sararia

 sia bakal nyaho mana anu berharga
                      
disaat nu berharga eta atos teu aya

(Chorus)
                     
dadas enggeus jadian acan
                      
padahal urang geus bebeakan
                        
pengorbanan ngan ukur tataian
                     
awak leleus kanyenyerian
                       
karena ayeuna geus ka'asaan
                             
cinta teh bisa maehan tanpa getihan..

       
aku tak apa..
             
aku engga apa apa..
                      
semoga bahagia kau di sana
                  
dengan si goblog eta..

(Int.)       

(Chorus)
                     
dadas enggeus jadian acan
                      
padahal urang geus bebeakan
                        
pengorbanan ngan ukur tataian
                     
awak leleus kanyenyerian
                       
karena ayeuna geus ka'asaan
                             
cinta teh bisa maehan tanpa getihan..

                     
dadas enggeus jadian acan
                      
padahal urang geus bebeakan
                        
pengorbanan ngan ukur tataian
                     
awak leleus kanyenyerian
                       
karena ayeuna geus ka'asaan
                             
cinta teh bisa maehan tanpa getihan..
                               
cinta teh bisa maehan tanpa getihan..
                             
cinta teh bisa maehan tanpa getihan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dadas (+ Terjemahan Indonesia) – Asep Balon X Resol yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dadas (+ Terjemahan Indonesia) – Asep Balon X Resol, Lirik Lagu Dadas (+ Terjemahan Indonesia) – Asep Balon X Resol, Kunci Gitar Dadas (+ Terjemahan Indonesia) – Asep Balon X Resol

Post Your Thoughts