Chord Gitar Dadi TKI – Intan ChaCha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dadi TKI – Intan ChaCha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dadi TKI – Intan ChaCha, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dadi TKI – Intan ChaCha.

Capo di fret 2

(Intro)    
          ..
              

                  
wolung tahun kepungkur
                      
wektu sing tak itung mundur
                          
nanging tresno iki ra bakal luntur..
                     
neng kene aku tetep setyo
                  
ati tulus njogo tresno
                          
tak suwun neng kono kwe ugo setyo..
                   
 njogo atimu kanggo aku..

                     
ono pinggir bandara kuwi..
                    
mbiyen kowe ngucap janji
                            
bakal setyo nunggu aku nganti bali
                   
ono bandara adisucipto
                    
ing tengah kuto ngayogyo
                       
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro)       

(Chorus)
    
suwene anggonku lungo
                 
adohe anggonku kerjo
                         
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      
saiki wes teko wanci
            
entenono aku bali
                           
jroning ati kangenku setengah mati

   
cintaku cintamu
                 
semoga cepat bersatu
                           
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

(Int.)       

                     
ono pinggir bandara kuwi..
                    
mbiyen kowe ngucap janji
                            
bakal setyo nunggu aku nganti bali
                   
ono bandara adisucipto
                    
ing tengah kuto ngayogyo
                       
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro)       

(Chorus)
    
suwene anggonku lungo
                 
adohe anggonku kerjo
                         
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      
saiki wes teko wanci
            
entenono aku bali
                           
jroning ati kangenku setengah mati

   
cintaku cintamu
                 
semoga cepat bersatu
                           
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

   
cintaku cintamu
                 
semoga cepat bersatu
                           
ku ingin slalu bahagia bersamamu..



Intan Cha Cha - Dadi TKI[

(Intro)    
          ..
              

                  
wolung tahun kepungkur
                      
wektu sing tak itung mundur
                          
nanging tresno iki ra bakal luntur..
                     
neng kene aku tetep setyo
                  
ati tulus njogo tresno
                          
tak suwun neng kono kwe ugo setyo..
                   
 njogo atimu kanggo aku..

                     
ono pinggir bandara kuwi..
                    
mbiyen kowe ngucap janji
                            
bakal setyo nunggu aku nganti bali
                   
ono bandara adisucipto
                    
ing tengah kuto ngayogyo
                       
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro)       

(Chorus)
    
suwene anggonku lungo
                 
adohe anggonku kerjo
                         
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      
saiki wes teko wanci
            
entenono aku bali
                           
jroning ati kangenku setengah mati

   
cintaku cintamu
                 
semoga cepat bersatu
                           
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

(Int.)       

                     
ono pinggir bandara kuwi..
                    
mbiyen kowe ngucap janji
                            
bakal setyo nunggu aku nganti bali
                   
ono bandara adisucipto
                    
ing tengah kuto ngayogyo
                       
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro)       

(Chorus)
    
suwene anggonku lungo
                 
adohe anggonku kerjo
                         
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      
saiki wes teko wanci
            
entenono aku bali
                           
jroning ati kangenku setengah mati

   
cintaku cintamu
                 
semoga cepat bersatu
                           
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

   
cintaku cintamu
                 
semoga cepat bersatu
                           
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dadi TKI – Intan ChaCha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dadi TKI – Intan ChaCha, Lirik Lagu Dadi TKI – Intan ChaCha, Kunci Gitar Dadi TKI – Intan ChaCha

Post Your Thoughts