Chord Gitar Dalan Anyar – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dalan Anyar – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dalan Anyar – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dalan Anyar – Didi Kempot.

    
           

                       
Kembang tebu seng kabur kanginan
                 
Saksi bisu sing dadi kenangan
                    
Prasetyamu kuwi mung kiasan
                 
Tresnamu saiki wis ilang?


                         
Ning dalan anyar kowe karo sopo
                            
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
                         
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       
Ning kulon terminal
             
 Kertonegoro.. Ngawi

     
            

                        
Kembang tebu sing ning sawah ndeso
                           
Ora garing senajan mongso ketigo
                   
Tansah eling jamane semono
       
Ning kulon terminal
      
 Kertonegoro..


                         
Ning dalan anyar kowe karo sopo
                            
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
                         
Ning dalan anyar kowe karo sopo
                           
Ning kulon terminal Kertonegoro..

                         
Ning dalan anyar kowe karo sopo
                            
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
                         
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       
Ning kulon [terminal]
                
 Kertonegoro.. Ngawi..

      
Sewu sms mu isih
           
Tak simpen ono neng hape
                   
Wacanen esuk awan wengi lan sore
      
Sewu sms mu isih
           
Tak simpen ono neng hape
       
Ning kulon terminal
             
Kertonegoro.. Ngawi..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dalan Anyar – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dalan Anyar – Didi Kempot, Lirik Lagu Dalan Anyar – Didi Kempot, Kunci Gitar Dalan Anyar – Didi Kempot

Post Your Thoughts