Chord Gitar Dalan Katresnan – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dalan Katresnan – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dalan Katresnan – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dalan Katresnan – Safira Inema.

(Intro)     ..


ojo kowe ngeroso
     
yen aku ngeliyo
    
tresno sing tak jogo
         
yo amung kanggo sliramu

  
mugo kowe ngerti
         
opo sing tak roso iki
                                
roso tresno sing kebak jeroning ati..

    
tak titipne tembang rindu
    
sumilir angin wengi..
  
kedudut atiku..
         
ngeresep jeroning kalbu

 
aku wegah kelangan
        
sliramu kembange ati
                             
mugo kowe ngroso sing tak roso iki..

(Chorus)
                         
jujur aku.. iki tresno tenanan..
            
sak jeroning ati..
             
iki wegah kelangan..
          
mergo tresno..
                        
wis tak simpen jroning dodo..
               
senajan akeh pacoban..
                    
ngalangi dalan katresnan..

(Int.)     ..
           ..
         ..


ojo kowe ngeroso
     
yen aku ngeliyo
    
tresno sing tak jogo
         
yo amung kanggo sliramu

  
mugo kowe ngerti
         
opo sing tak roso iki
                                
roso tresno sing kebak jeroning ati..

    
tak titipne tembang rindu
    
sumilir angin wengi..
  
kedudut atiku..
         
ngeresep jeroning kalbu

 
aku wegah kelangan
        
sliramu kembange ati
                             
mugo kowe ngroso sing tak roso iki..

(Chorus)
                         
jujur aku.. iki tresno tenanan..
            
sak jeroning ati..
             
iki wegah kelangan..
          
mergo tresno..
                        
wis tak simpen jroning dodo..
               
senajan akeh pacoban..
                    
ngalangi dalan katresnan..

(Outro) ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dalan Katresnan – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dalan Katresnan – Safira Inema, Lirik Lagu Dalan Katresnan – Safira Inema, Kunci Gitar Dalan Katresnan – Safira Inema

Post Your Thoughts