Chord Gitar Dalem Sayang – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dalem Sayang – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dalem Sayang – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dalem Sayang – Happy Asmara.

Capo di fret 4

                        
saben mbengi.. ngimpi kowe..
                        
jroning ati saktenane aku kangen..
                    
kangen kepengen mbok sayang..
                    
sayang kiri sayang kanan..
                    
tulung.. mreneo aku dewean..

(Intro)        
              ..

         
dalem.. sayang..
                   
wangsulan sing ngademke ati
           
masio amung rong kecap
        
rosone njangget tenanan..

         
dalem.. sayang..
                
meh sabendino tak rungokno
                  
tak sebut jenengmu ning dungo
                                 
pangarepanku.. kowe sing nyanding.. aku..

(Reff)
                        
saben mbengi.. ngimpi kowe..
                        
jroning ati saktenane aku kangen..
                    
kangen kepengen mbok sayang..
                    
sayang kiri sayang kanan..
                        
tulung.. mreneo aku dewean..

         
dalem.. sayang..
                   
wangsulan sing ngademke ati
           
masio amung rong kecap
               
rosone njangget tenanan..

(Intro)        
              ..

         
dalem.. sayang..
                   
wangsulan sing ngademke ati
           
masio amung rong kecap
        
rosone njangget tenanan..

         
dalem.. sayang..
                
meh sabendino tak rungokno
                  
tak sebut jenengmu ning dungo
                                 
pangarepanku.. kowe sing nyanding.. aku..

(Reff)
                        
saben mbengi.. ngimpi kowe..
                        
jroning ati saktenane aku kangen..
                    
kangen kepengen mbok sayang..
                    
sayang kiri sayang kanan..
                        
tulung.. mreneo aku dewean..

         
dalem.. sayang..
                   
wangsulan sing ngademke ati
           
masio amung rong kecap
               
rosone njangget tenanan..



Happy Asmara - Dalem Sayang[

                       
saben mbengi.. ngimpi kowe..
                        
jroning ati saktenane aku kangen..
                    
kangen kepengen mbok sayang..
                    
sayang kiri sayang kanan..
                    
tulung.. mreneo aku dewean..

(Intro)        
              ..

         
dalem.. sayang..
                  
wangsulan sing ngademke ati
           
masio amung rong kecap
        
rosone njangget tenanan..

         
dalem.. sayang..
               
meh sabendino tak rungokno
                  
tak sebut jenengmu ning dungo
                                
pangarepanku.. kowe sing nyanding.. aku..

(Reff)
                       
saben mbengi.. ngimpi kowe..
                        
jroning ati saktenane aku kangen..
                    
kangen kepengen mbok sayang..
                    
sayang kiri sayang kanan..
                        
tulung.. mreneo aku dewean..

         
dalem.. sayang..
                  
wangsulan sing ngademke ati
           
masio amung rong kecap
              
rosone njangget tenanan..

(Intro)        
              ..

         
dalem.. sayang..
                  
wangsulan sing ngademke ati
           
masio amung rong kecap
        
rosone njangget tenanan..

         
dalem.. sayang..
               
meh sabendino tak rungokno
                  
tak sebut jenengmu ning dungo
                                
pangarepanku.. kowe sing nyanding.. aku..

(Reff)
                       
saben mbengi.. ngimpi kowe..
                        
jroning ati saktenane aku kangen..
                    
kangen kepengen mbok sayang..
                    
sayang kiri sayang kanan..
                        
tulung.. mreneo aku dewean..

         
dalem.. sayang..
                  
wangsulan sing ngademke ati
           
masio amung rong kecap
              
rosone njangget tenanan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dalem Sayang – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dalem Sayang – Happy Asmara, Lirik Lagu Dalem Sayang – Happy Asmara, Kunci Gitar Dalem Sayang – Happy Asmara

Post Your Thoughts