Chord Gitar Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi – Cidro 2 (Lungo Awak Ku)

Berikut ini merupakan Chord Gitar Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi – Cidro 2 (Lungo Awak Ku). Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi – Cidro 2 (Lungo Awak Ku), dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi – Cidro 2 (Lungo Awak Ku).

(Intro)    
           

                
 durung nganti garing..
                
catu sing ning atiku..
                  
tego - tegone sliramu..
                 
nambahi loro.. bathinku..

          
aku ora percoyo..
                   
nanging kabeh iki nyoto..
                    
cetho ning ngarepe moto..
                
yen sliramu.. kuwi cidro..

              
 panas - panase srengenge kuwi..
                  
 kang nguliti awak iki..
                 
 nanging sih panas rasaning ati..
                 
nyawang kedadean iki..

(Chorus)
             
 lungo awakku sing kudu lungo..
               
 timbang batinku keloro - loro..
                
 ra bakal awakku iki..
               
bali nemoni sliramu..

            
 lilo awakku iki wes lilo..
            
 senajan loro neng njero dodo..
                 
 yen pancene uwis nasibku..
                
kudu pisahan karo awakmu..

(Int.)    
          

          
aku ora percoyo..
                   
nanging kabeh iki nyoto..
                    
cetho ning ngarepe moto..
                
yen sliramu.. kuwi cidro..

              
 panas - panase srengenge kuwi..
                  
 kang nguliti awak iki..
                 
 nanging sih panas rasaning ati..
                 
nyawang kedadean iki..

(Chorus)
             
 lungo awakku sing kudu lungo..
               
 timbang batinku keloro - loro..
                
 ra bakal awakku iki..
               
bali nemoni sliramu..

            
 lilo awakku iki wes lilo..
            
 senajan loro neng njero dodo..
                 
 yen pancene uwis nasibku..
                
kudu pisahan karo awakmu..

             
 lungo awakku sing kudu lungo..
               
 timbang batinku keloro - loro..
                
 ra bakal awakku iki..
               
bali nemoni sliramu..

            
 lilo awakku iki wes lilo..
            
 senajan loro neng njero dodo..
                 
 yen pancene uwis nasibku..
                
kudu pisahan karo awakmu..
                
kudu pisahan karo awakmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi – Cidro 2 (Lungo Awak Ku) yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi – Cidro 2 (Lungo Awak Ku), Lirik Lagu Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi – Cidro 2 (Lungo Awak Ku), Kunci Gitar Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi – Cidro 2 (Lungo Awak Ku)

Post Your Thoughts