Chord Gitar Dino Katresnan – Ndarboy Genk

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dino Katresnan – Ndarboy Genk. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dino Katresnan – Ndarboy Genk, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dino Katresnan – Ndarboy Genk.

(Intro)       ..

    
opo wae sing tak karepke
      
ngancani aku mrono mrene
                           -
nganti kudanan wani ra mantolan..
     
akeh sing nggoda sok-sok'an care
     
kowe ra tau nganggo skincare
                        
nanging tresnoku ora bakal kecer..

                 
percoyo.. aku iki setio..
    
ora koyo criping telo
                            
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

(Chorus)
                         
selamat hari berbahagia sayang..
           
 tetep ning sandingku..
                
tekan ning anak putu..

                        
tresno iki pancen opo anane..
                
 masalah rindu lan berjuang
        
ben aku wae..

(Int.)            
       hu..huu.. hu..huu..
       ---      

(Chorus)
                       
selamat hari berbahagia sayang..
           
 tetep ning sandingku..
                
tekan ning anak putu..

                        
tresno iki pancen opo anane..
                
 masalah rindu lan berjuang
        
ben aku wae..

                      
selamat hari berbahagia sayang..
           
 tetep ning sandingku..
                
tekan ning anak putu..

                        
tresno iki pancen opo anane..
                
 masalah rindu lan berjuang
        
ben aku wae..

                     
masalah rindu lan berjuang..
       
ben aku wae..



Ndarboy Genk - Dino Katresnan[

Am saat Chorus bisa pakai:
Am/F# (mudahnya Am + jempol di F#)
atau pakai F#m

(Intro)       ..

    
opo wae sing tak karepke
      
ngancani aku mrono mrene
                           -
nganti kudanan wani ra mantolan..
     
akeh sing nggoda sok-sok'an care
     
kowe ra tau nganggo skincare
                        
nanging tresnoku ora bakal kecer..

                 
percoyo.. aku iki setio..
    
ora koyo criping telo
                             
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

(Chorus)
                         
selamat hari berbahagia sayang..
           
 tetep ning sandingku..
                
tekan ning anak putu..

                        
tresno iki pancen opo anane..
                
 masalah rindu lan berjuang
        
ben aku wae..

(Int.)            
       hu..huu.. hu..huu..
       ---      

(Chorus)
                       
selamat hari berbahagia sayang..
           
 tetep ning sandingku..
                
tekan ning anak putu..

                        
tresno iki pancen opo anane..
                
 masalah rindu lan berjuang
        
ben aku wae..

                      
selamat hari berbahagia sayang..
           
 tetep ning sandingku..
                
tekan ning anak putu..

                        
tresno iki pancen opo anane..
                
 masalah rindu lan berjuang
        
ben aku wae..

                     
masalah rindu lan berjuang..
       
ben aku wae..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dino Katresnan – Ndarboy Genk yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dino Katresnan – Ndarboy Genk, Lirik Lagu Dino Katresnan – Ndarboy Genk, Kunci Gitar Dino Katresnan – Ndarboy Genk

Post Your Thoughts