Chord Gitar Ditinggal Rabi – Eny Sagita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ditinggal Rabi – Eny Sagita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ditinggal Rabi – Eny Sagita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ditinggal Rabi – Eny Sagita.

(Intro)   
          
          

             
 atiku rasane loro
          
nyawang kowe..
              
rabi ro wong liyo
                
 nangis getih eluhku
             
remuk ajur rosoku
                  
kowe tego ninggal aku

              
 opo iki wis dalane
                          
kudu pisah.. kelangan tresnane
            
 kudu kuat atiku,
             
kudu kuat batinku
                    
senajan nyekso tresnoku

(Chorus)
              
dek opo kowe lali
               
karo sumpah janjimu
                 
biyen bakal ngancani
              
urip tekan matiku

              
pancene kowe tego
             
medot tali asmoro
                
rabi karo wong liyo
                       
mblenjani tresnoku nelongso

             
 atiku rasane loro
          
nyawang kowe..
              
rabi ro wong liyo
                
 nangis getih eluhku
             
remuk ajur rosoku
                  
kowe tego ninggal aku

              
 opo iki wis dalane
                          
kudu pisah.. kelangan tresnane
            
 kudu kuat atiku,
             
kudu kuat batinku
                    
senajan nyekso tresnoku

(Chorus)
              
dek opo kowe lali
               
karo sumpah janjimu
                 
biyen bakal ngancani
              
urip tekan matiku

              
pancene kowe tego
             
medot tali asmoro
                
rabi karo wong liyo
                       
mblenjani tresnoku nelongso

                    
 mbiyen tak tandur pari,
               
tukule suket teki
                   
wes kadung tak pacari
                  
malah ditinggal rabi
                
kowe tego nglarani
                  
mblenjani janji suci
                    
neng solo kembange ilang
                     
wong tresno wani kelangan

(Chorus)
              
dek opo kowe lali
               
karo sumpah janjimu
                 
biyen bakal ngancani
              
urip tekan matiku

              
pancene kowe tego
             
medot tali asmoro
                
rabi karo wong liyo
                       
mblenjani tresnoku nelongso

              
dek opo kowe lali
               
karo sumpah janjimu
                 
biyen bakal ngancani
              
urip tekan matiku

              
pancene kowe tego
             
medot tali asmoro
                
rabi karo wong liyo
                       
mblenjani tresnoku nelongso

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ditinggal Rabi – Eny Sagita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ditinggal Rabi – Eny Sagita, Lirik Lagu Ditinggal Rabi – Eny Sagita, Kunci Gitar Ditinggal Rabi – Eny Sagita

Post Your Thoughts