Chord Gitar Dudohno Aku – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dudohno Aku – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dudohno Aku – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dudohno Aku – Happy Asmara.

                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
                  
dudohno ning aku..

                        
sekabehane uwes tak ngerteni..
                        
karo kabeh.. eleke tingkahmu..
               
opo maneh gedene egomu
             
sing marai atiku..
                      
ajur remuk ngerteni awakmu..

                            
nanging kabeh iki wes tak sabari..
                             
wes ra mikir.. tentang harga diri..
                 
wes kadung loro atiku iki
                 
ra kuat ku ngelakoni..
                      
mugo kowe sitik'o ngerteni..

(Chorus)
                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

(Int.)       
           

                            
nanging kabeh iki wes tak sabari..
                             
wes ra mikir.. tentang harga diri..
                 
wes kadung loro atiku iki
                 
ra kuat ku ngelakoni..
                      
mugo kowe sitik'o ngerteni..

(Chorus)
                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..



Happy Asmara - Dudohno Aku[

                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
                  
dudohno ning aku..

                        
sekabehane uwes tak ngerteni..
                        
karo kabeh.. eleke tingkahmu..
               
opo maneh gedene egomu
             
sing marai atiku..
                      
ajur remuk ngerteni awakmu..

                            
nanging kabeh iki wes tak sabari..
                             
wes ra mikir.. tentang harga diri..
                 
wes kadung loro atiku iki
                 
ra kuat ku ngelakoni..
                      
mugo kowe sitik'o ngerteni..

(Chorus)
                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

(Int.)       
           

                            
nanging kabeh iki wes tak sabari..
                             
wes ra mikir.. tentang harga diri..
                 
wes kadung loro atiku iki
                 
ra kuat ku ngelakoni..
                      
mugo kowe sitik'o ngerteni..

(Chorus)
                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

                              
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                             
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

                              
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             
dudohno ning aku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dudohno Aku – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dudohno Aku – Happy Asmara, Lirik Lagu Dudohno Aku – Happy Asmara, Kunci Gitar Dudohno Aku – Happy Asmara

Post Your Thoughts