Chord Gitar Dudu Roso Welas – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dudu Roso Welas – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dudu Roso Welas – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dudu Roso Welas – Vita Alvia.

(Intro)     
            


 apuwo riko kok uwes bedo..
             
 ambi janji bengene
                  
riko ngomong welase wes ilang
                
opo mung.. gawe alesan..


 riko ngomong welase wes mati..
                 
 opo mung gawe ngapusi
                   
ngelarani ati.. hang tulus suci
                
tegone riko nong isun iki..

(Chorus)
                        
dudu roso welas hang wes ilang..
                           
tapi kerono riko hang pengen buang
                        
dudu welas iki hang wes mati..
                     
isun seng percoyo riko..
            
ninggalno welas iki..

(Int.)   
         


 apuwo riko kok uwes bedo..
             
 ambi janji bengene
                  
riko ngomong welase wes ilang
                
opo mung.. gawe alesan..


 riko ngomong welase wes mati..
                 
 opo mung gawe ngapusi
                   
ngelarani ati.. hang tulus suci
                
tegone riko nong isun iki..

(Chorus)
                        
dudu roso welas hang wes ilang..
                           
tapi kerono riko hang pengen buang..
                        
dudu welas iki hang wes mati..
                     
isun seng percoyo riko..
            
ninggalno welas iki..

                        
dudu roso welas hang wes ilang..
                           
tapi kerono riko hang pengen buang..
                        
dudu welas iki hang wes mati..
                     
isun seng percoyo riko..
            
ninggalno welas iki..
            
 ninggalno welas iki..



Vita Alvia - Dudu Roso Welas[

(Intro)     
            


 apuwo riko kok uwes bedo..
            
 ambi janji bengene
                 
riko ngomong welase wes ilang
                
opo mung.. gawe alesan..


 riko ngomong welase wes mati..
                
 opo mung gawe ngapusi
                  
ngelarani ati.. hang tulus suci
                
tegone riko nong isun iki..

(Chorus)
                       
dudu roso welas hang wes ilang..
                          
tapi kerono riko hang pengen buang
                       
dudu welas iki hang wes mati..
                    
isun seng percoyo riko..
           
ninggalno welas iki..

(Int.)   
         


 apuwo riko kok uwes bedo..
            
 ambi janji bengene
                 
riko ngomong welase wes ilang
                
opo mung.. gawe alesan..


 riko ngomong welase wes mati..
                
 opo mung gawe ngapusi
                  
ngelarani ati.. hang tulus suci
                
tegone riko nong isun iki..

(Chorus)
                       
dudu roso welas hang wes ilang..
                          
tapi kerono riko hang pengen buang..
                       
dudu welas iki hang wes mati..
                    
isun seng percoyo riko..
           
ninggalno welas iki..

                       
dudu roso welas hang wes ilang..
                          
tapi kerono riko hang pengen buang..
                       
dudu welas iki hang wes mati..
                    
isun seng percoyo riko..
           
ninggalno welas iki..
           
 ninggalno welas iki..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dudu Roso Welas – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dudu Roso Welas – Vita Alvia, Lirik Lagu Dudu Roso Welas – Vita Alvia, Kunci Gitar Dudu Roso Welas – Vita Alvia

Post Your Thoughts