Chord Gitar Dungo – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dungo – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dungo – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dungo – Happy Asmara.

Capo di fret 2

(Intro)    
           

                    
awan bengi ora iso turu..
                        
kelingan.. marang kangmasku..
                             
sak bendino tansah kangen sliramu..
                        
wong bagus.. gantilane atiku..

                       
mandahneo biso malek wektu..
                      
dadi siji.. marang esemmu..
                        
roso seneng.. jeroning atiku..
                          
wong bagus.. ning endi paranmu..

(Intro)   

(Chorus)
                      
bisoku mung nangis ono njeroning ati
                           
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
                     
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
                       
ilangono roso loro.. jero ati..

(Int.)        
             

                       
mandahneo biso malek wektu..
                      
dadi siji.. marang esemmu..
                        
roso seneng.. jeroning atiku..
                          
wong bagus.. ning endi paranmu..

(Intro)   

(Chorus)
                      
bisoku mung nangis ono njeroning ati
                           
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
                     
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
                        
ilangono roso loro.. njero ati..

                      
bisoku mung nangis ono njeroning ati
                           
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
                     
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
                        
ilangono roso loro.. njero ati..

                    
opo pancen iki.. kudu tak lakoni
                              
tetep sabar.. masio nangis ning ati..
                     
opo pancen iki.. wis dadi garise..
                        
kabeh mau.. mugo ono hikmahe..



Happy Asmara - Dungo[

(Intro)    
           

                    
awan bengi ora iso turu..
                        
kelingan.. marang kangmasku..
                             
sak bendino tansah kangen sliramu..
                        
wong bagus.. gantilane atiku..

                       
mandahneo biso malek wektu..
                      
dadi siji.. marang esemmu..
                        
roso seneng.. jeroning atiku..
                          
wong bagus.. ning endi paranmu..

(Intro)   

(Chorus)
                      
bisoku mung nangis ono njeroning ati
                           
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
                     
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
                       
ilangono roso loro.. jero ati..

(Int.)        
             

                       
mandahneo biso malek wektu..
                      
dadi siji.. marang esemmu..
                        
roso seneng.. jeroning atiku..
                          
wong bagus.. ning endi paranmu..

(Intro)   

(Chorus)
                      
bisoku mung nangis ono njeroning ati
                           
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
                     
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
                        
ilangono roso loro.. njero ati..

                      
bisoku mung nangis ono njeroning ati
                           
roso loro.. nganti kegowo ngimpi..
                     
bisoku mung ndungo ono kersane Gusti
                        
ilangono roso loro.. njero ati..

                    
opo pancen iki.. kudu tak lakoni
                              
tetep sabar.. masio nangis ning ati..
                     
opo pancen iki.. wis dadi garise..
                        
kabeh mau.. mugo ono hikmahe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dungo – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dungo – Happy Asmara, Lirik Lagu Dungo – Happy Asmara, Kunci Gitar Dungo – Happy Asmara

Post Your Thoughts