Chord Gitar Durung Sanggup Lali – Ilux ID feat. Woro Widowati

Berikut ini merupakan Chord Gitar Durung Sanggup Lali – Ilux ID feat. Woro Widowati. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Durung Sanggup Lali – Ilux ID feat. Woro Widowati, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Durung Sanggup Lali – Ilux ID feat. Woro Widowati.

(Intro)       
              

                         
angin wengi sampekno roso kangenku..
                            
nganti saiki durung sanggup lali..

        
aku dewe ning kene
            
kroso sepi tanpo kowe
                   
tulungono padangono petenge uripku..

             
aku seng gawe we lungo
            
ninggal getun ning dodo
                    
sak tuluse atiku jaluk sepuro..

(Chorus)
           
raono seng iso ngganteni
       
ceritomu sayang..
                
aku iseh tetep kelingan..

           
raono seng iso ngganteni
        
kabeh kenangan..
                            
panggah kowe sing paling tak sayang..

(Intro)       
              

                         
angin wengi sampekno roso kangenku..
                            
nganti saiki durung sanggup lali..

        
aku dewe ning kene
            
kroso sepi tanpo kowe
                   
tulungono padangono petenge uripku..

             
aku seng gawe we lungo
            
ninggal getun ning dodo
                    
sak tuluse atiku jaluk sepuro..

(Chorus)
           
raono seng iso ngganteni
       
ceritomu sayang..
                
aku iseh tetep kelingan..

           
raono seng iso ngganteni
        
kabeh kenangan..
                            
panggah kowe sing paling tak sayang..

           
raono seng iso ngganteni
       
ceritomu sayang..
                
aku iseh tetep kelingan..

           
raono seng iso ngganteni
        
kabeh kenangan..
                            
panggah kowe sing paling tak sayang..
                            
panggah kowe sing paling tak sayang..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Durung Sanggup Lali – Ilux ID feat. Woro Widowati yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Durung Sanggup Lali – Ilux ID feat. Woro Widowati, Lirik Lagu Durung Sanggup Lali – Ilux ID feat. Woro Widowati, Kunci Gitar Durung Sanggup Lali – Ilux ID feat. Woro Widowati

Post Your Thoughts