Chord Gitar Dwi Putra – Berjuang Demi Kowe

Berikut ini merupakan Chord Gitar Dwi Putra – Berjuang Demi Kowe. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Dwi Putra – Berjuang Demi Kowe, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Dwi Putra – Berjuang Demi Kowe.

Capo di fret 4

(Intro)    
           

              
nganti tekan saiki
           
isih ngebeki ati
                        
sliramu sing tak sayang-sayang..
                  
ora tau ilang ko atiku..

             
senadyan adoh omah
              
janji tetep tak rumat
                      
tak lakoni kabeh demi kowe..
                           
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

(Chorus)
                
aku berjuang kanggo kowe
          
demi kowe sayang
               
aku lilo soro demi kowe
      
iso bahagia..

                
aku berjuang kanggo kowe
          
demi kowe sayang
          
kabeh tak lakoni..
                      
asal kowe ora tau nyulayani..

(Int.)       
             

             
senadyan adoh omah
              
janji tetep tak rumat
                      
tak lakoni kabeh demi kowe..
                           
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

(Chorus)
                
aku berjuang kanggo kowe
          
demi kowe sayang
               
aku lilo soro demi kowe
      
iso bahagia..

                
aku berjuang kanggo kowe
          
demi kowe sayang
          
kabeh tak lakoni..
                      
asal kowe ora tau nyulayani..

                
aku berjuang kanggo kowe
          
demi kowe sayang
               
aku lilo soro demi kowe
      
iso bahagia..

                
aku berjuang kanggo kowe
          
demi kowe sayang
          
kabeh tak lakoni..
                      
asal kowe ora tau nyulayani..

(Outro)     



Dwi Putra - Berjuang Demi Kowe[

(Intro)    
           

              
nganti tekan saiki
          
isih ngebeki ati
                       
sliramu sing tak sayang-sayang..
                 
ora tau ilang ko atiku..

             
senadyan adoh omah
             
janji tetep tak rumat
                     
tak lakoni kabeh demi kowe..
                          
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

(Chorus)
                
aku berjuang kanggo kowe
         
demi kowe sayang
               
aku lilo soro demi kowe
     
iso bahagia..

                
aku berjuang kanggo kowe
         
demi kowe sayang
          
kabeh tak lakoni..
                    
asal kowe ora tau nyulayani..

(Int.)       
             

             
senadyan adoh omah
             
janji tetep tak rumat
                     
tak lakoni kabeh demi kowe..
                          
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

(Chorus)
                
aku berjuang kanggo kowe
         
demi kowe sayang
               
aku lilo soro demi kowe
     
iso bahagia..

                
aku berjuang kanggo kowe
         
demi kowe sayang
          
kabeh tak lakoni..
                    
asal kowe ora tau nyulayani..

                
aku berjuang kanggo kowe
         
demi kowe sayang
               
aku lilo soro demi kowe
     
iso bahagia..

                
aku berjuang kanggo kowe
         
demi kowe sayang
          
kabeh tak lakoni..
                    
asal kowe ora tau nyulayani..

(Outro)     

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Dwi Putra – Berjuang Demi Kowe yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Dwi Putra – Berjuang Demi Kowe, Lirik Lagu Dwi Putra – Berjuang Demi Kowe, Kunci Gitar Dwi Putra – Berjuang Demi Kowe

Post Your Thoughts