Chord Gitar Edan Turun – Trio Macan

Berikut ini merupakan Chord Gitar Edan Turun – Trio Macan. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Edan Turun – Trio Macan, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Edan Turun – Trio Macan.

(Intro) ...
            
           

                 
langit hang dadi saksi
                
bumi milu nyakseni
             
suci lan putihe
               
tulus lan ikhlase
            
welas sun nyang riko

                   
paran tah parang maning
                  
hang nggawe ati riko
              
magih mangu mangu
               
sing gelam telikas
         
nompo welas isun

(Chorus)
            
ngelayung biso isun
                
dung sing biso nduweni
         
biso sun linglung
                    
koyo wong edan turun..

         
serange atinisun
          
serange welas isun
            
nemen nyang riko
                 
nyang riko.. nyang riko..

(Intro)     
            

                 
langit hang dadi saksi
                
bumi milu nyakseni
             
suci lan putihe
               
tulus lan ikhlase
            
welas sun nyang riko

                   
paran tah parang maning
                  
hang nggawe ati riko
              
magih mangu mangu
               
sing gelam telikas
         
nompo welas isun

(Chorus)
            
ngelayung biso isun
                
dung sing biso nduweni
         
biso sun linglung
                    
koyo wong edan turun..

         
serange atinisun
          
serange welas isun
            
nemen nyang riko
                 
nyang riko.. nyang riko..

            
ngelayung biso isun
                
dung sing biso nduweni
         
biso sun linglung
                    
koyo wong edan turun..

         
serange atinisun
          
serange welas isun
            
demen nyang riko
                 
nyang riko.. nyang riko..

(Outro)    
        ...



Trio Macan - Edan Turun[

(Intro) ...
            
           

                 
langit hang dadi saksi
                
bumi milu nyakseni
             
suci lan putihe
               
tulus lan ikhlase
            
welas sun nyang riko

                   
paran tah parang maning
                  
hang nggawe ati riko
              
magih mangu mangu
               
sing gelam telikas
         
nompo welas isun

(Chorus)
            
ngelayung biso isun
                
dung sing biso nduweni
         
biso sun linglung
                    
koyo wong edan turun..

         
serange atinisun
          
serange welas isun
            
nemen nyang riko
                 
nyang riko.. nyang riko..

(Intro)     
            

                 
langit hang dadi saksi
                
bumi milu nyakseni
             
suci lan putihe
               
tulus lan ikhlase
            
welas sun nyang riko

                   
paran tah parang maning
                  
hang nggawe ati riko
              
magih mangu mangu
               
sing gelam telikas
         
nompo welas isun

(Chorus)
            
ngelayung biso isun
                
dung sing biso nduweni
         
biso sun linglung
                    
koyo wong edan turun..

         
serange atinisun
          
serange welas isun
            
nemen nyang riko
                 
nyang riko.. nyang riko..

            
ngelayung biso isun
                
dung sing biso nduweni
         
biso sun linglung
                    
koyo wong edan turun..

         
serange atinisun
          
serange welas isun
            
demen nyang riko
                 
nyang riko.. nyang riko..

(Outro)    
        ...

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Edan Turun – Trio Macan yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Edan Turun – Trio Macan, Lirik Lagu Edan Turun – Trio Macan, Kunci Gitar Edan Turun – Trio Macan

Post Your Thoughts