Chord Gitar Eling Taiwan – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Eling Taiwan – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Eling Taiwan – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Eling Taiwan – Didi Kempot.

(Intro)    
            

        
koyo ngene rasane wong kangen bojo
           
meh rong tahun suwene kowe neng kono
       
rino wengi isaku mung nyawang poto
                                 
kepingin nyusul nglangi segarane jero

        
neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
       
rino wengi neng netro tansah ngatoni
         
nganti kapan tekamu tak anti-anti
                            
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

(Intro)     

        
jauh di mata selalu dekat di hati
                        
senajan adoh aku setya ngenteni

(Intro)   

        
jauh di mata slalu dekat di hati
                            
sak tekamu ko Taiwan tak enteni

        
koyo ngene rasane wong kangen bojo
           
meh rong tahun suwene kowe neng kono
       
rino wengi isaku mung nyawang poto
                                
kepingin nyusul nglangi segarane jero

(Intro)    
            

        
koyo ngene rasane wong kangen bojo
           
meh rong tahun suwene kowe neng kono
       
rino wengi isaku mung nyawang poto
                                
kepingin nyusul nglangi segarane jero

        
neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
       
rino wengi neng netro tansah ngatoni
         
nganti kapan tekamu tak anti-anti
                            
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

(Intro)     

        
jauh di mata selalu dekat di hati
                        
senajan adoh aku setya ngenteni

(Intro)   

        
jauh di mata slalu dekat di hati
                            
sak tekamu ko Taiwan tak enteni

        
koyo ngene rasane wong kangen bojo
           
meh rong tahun suwene kowe neng kono
       
rino wengi isaku mung nyawang poto
                                
kepingin nyusul nglangi segarane jero

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Eling Taiwan – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Eling Taiwan – Didi Kempot, Lirik Lagu Eling Taiwan – Didi Kempot, Kunci Gitar Eling Taiwan – Didi Kempot

Post Your Thoughts