Chord Gitar Eling Tresnamu – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Eling Tresnamu – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Eling Tresnamu – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Eling Tresnamu – Didi Kempot.

Capo di fret 3

(Intro)    
        ... ..
          
            

                   
yen kelingan jaman semono
                   
rasane atiku koyo kesikso..
  
mbiyen kowe crito
 
mbiyen kowe kondo
            
tresnamu ora bakal cidro..

           
nganti tekaning saiki..
                        
nganti yo tekaning kari sing pasti..
              
aku ora lali.. aku tansah iling
                       
senadyan tresnaku wis.. dadi garing..

(Intro)    
          ..

(Chorus)
           
lara ning atiku..
                          
mung jalaran.. mbelani tresnamu
                  
nganti korban jiwo lan rogo..
                               
nanging malah mbok tinggal lungo..

                     
tatu sing ning atiku iki..
                   
ora bakal.. biso ditambani
 
wis ben tak rasakke

wis ben tak simpene
                
senadyan ning ati abot sanggane..

(Int.)       
               

           
nganti tekaning saiki..
                        
nganti yo tekaning kari sing pasti..
              
aku ora lali.. aku tansah iling
                       
senadyan tresnaku wis.. dadi garing..

(Intro)    
          ..

(Chorus)
           
lara ning atiku..
                          
mung jalaran.. mbelani tresnamu
                  
nganti korban jiwo lan rogo..
                     
nanging malah mbok tinggal lungo..

                     
tatu sing ning atiku iki..
                   
ora bakal.. biso ditambani
 
wis ben tak rasakke

wis ben tak simpene
                
senadyan ning ati abot sanggane..

(Outro)   



Didi Kempot - Eling Tresnamu[

(Intro)    
        ... ..
          
            

                   
yen kelingan jaman semono
                   
rasane atiku koyo kesikso..
  
mbiyen kowe crito
 
mbiyen kowe kondo
           
tresnamu ora bakal cidro..

           
nganti tekaning saiki..
                        
nganti yo tekaning kari sing pasti..
              
aku ora lali.. aku tansah iling
                       
senadyan tresnaku wis.. dadi garing..

(Intro)    
          ..

(Chorus)
           
lara ning atiku..
                         
mung jalaran.. mbelani tresnamu
                  
nganti korban jiwo lan rogo..
                              
nanging malah mbok tinggal lungo..

                     
tatu sing ning atiku iki..
                   
ora bakal.. biso ditambani
 
wis ben tak rasakke

wis ben tak simpene
                
senadyan ning ati abot sanggane..

(Int.)       
               

           
nganti tekaning saiki..
                        
nganti yo tekaning kari sing pasti..
              
aku ora lali.. aku tansah iling
                       
senadyan tresnaku wis.. dadi garing..

(Intro)    
          ..

(Chorus)
           
lara ning atiku..
                         
mung jalaran.. mbelani tresnamu
                  
nganti korban jiwo lan rogo..
                    
nanging malah mbok tinggal lungo..

                     
tatu sing ning atiku iki..
                   
ora bakal.. biso ditambani
 
wis ben tak rasakke

wis ben tak simpene
                
senadyan ning ati abot sanggane..

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Eling Tresnamu – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Eling Tresnamu – Didi Kempot, Lirik Lagu Eling Tresnamu – Didi Kempot, Kunci Gitar Eling Tresnamu – Didi Kempot

Post Your Thoughts