Chord Gitar Eri – Syahiba Saufa

Berikut ini merupakan Chord Gitar Eri – Syahiba Saufa. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Eri – Syahiba Saufa, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Eri – Syahiba Saufa.

                 
eri.. alus tapi drawasi..
                   
sing tangar biso natoni..
                  
dung keneng rasane perih..

(Intro)    
            

                        
padahal isun uwis ngati-ngati..
             
sedurunge mbalesi..
               
welase riko hang koyo-koyo'o
              
ngademaken nong ati..

                     
mulo nyatane temokeno bedo..
                 
luput hang dijanjekno..
                
tiwas percoyo.. riko malah ngeliyo
              
pungkase ati loro..

(Chorus)
                 
eri.. alus tapi drawasi..
                   
sing tangar biso natoni..
                    
dung keneng rasane perih..

                          
podo.. nyang wong hang koyo riko..
                 
lagune mung sandiworo..
                  
dung keneng rasane loro..

(Int.)       
          
        
         ..

                     
mulo nyatane temokeno bedo..
                 
luput hang dijanjekno..
                
tiwas percoyo.. riko malah ngeliyo
              
pungkase ati loro..

(Chorus)
                 
eri.. alus tapi drawasi..
                   
sing tangar biso natoni..
                    
dung keneng rasane perih..

                          
podo.. nyang wong hang koyo riko..
                 
lagune mung sandiworo..
                  
dung keneng rasane loro..

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Eri – Syahiba Saufa yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Eri – Syahiba Saufa, Lirik Lagu Eri – Syahiba Saufa, Kunci Gitar Eri – Syahiba Saufa

Post Your Thoughts