Chord Gitar Esem Mu – SlemanReceh

Berikut ini merupakan Chord Gitar Esem Mu – SlemanReceh. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Esem Mu – SlemanReceh, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Esem Mu – SlemanReceh.

(Intro)       
            ..

                             
uripku.. sewates ruang lan wektu..
                         
tekamu.. gawe ayem ning atiku..
                            
ucapmu.. isoh nentremke batinku..
                            
rosoku.. wes kepatri ning awakmu..

                      [G/B]  
gawe senengku.. mergo e..sem..mu..
                          
senajan awak dewe.. lagi ketemu..

(Chorus)
                         
kabeh.. mau.. wis kersane Gusti..
          -
tresno iki..
                      
 yo mung kowe sing nduweni..

                       
dongaku ning wengi.. dikabulake..
                              
ora ngiro.. ketemu kowe ning kene..

(Int.)       
         -   ..

                      [G/B]  
gawe senengku.. mergo e..sem..mu..
                          
senajan awak dewe.. lagi ketemu..

(Chorus)
                         
kabeh.. mau.. wis kersane Gusti..
          -
tresno iki..
                      
 yo mung kowe sing nduweni..

                       
dongaku ning wengi.. dikabulake..
                              
ora ngiro.. ketemu kowe ning kene..

                
mas.. mugo iki dadi pilihanku..
                  
nresnani awakmu nglalekke loroku..
                     
saiki harapanku isoh bersamamu..

              
selawase awakdewe bersatu..
                 
ning kene aku ro kowe ketemu
                      
mugo tresno iki.. direstui Gusti..

                    
ning kene awakdewe bakal berjuang
                           
mlaku bebarengan noto masa depan..
                          
aku lan kowe.. mugo iso bebrayan..



SlemanReceh - Esem Mu[

(Intro)       
            ..

                             
uripku.. sewates ruang lan wektu..
                         
tekamu.. gawe ayem ning atiku..
                            
ucapmu.. isoh nentremke batinku..
                            
rosoku.. wes kepatri ning awakmu..

                      [E/G#] 
gawe senengku.. mergo e..sem..mu..
                          
senajan awak dewe.. lagi ketemu..

(Chorus)
                        
kabeh.. mau.. wis kersane Gusti..
          -
tresno iki..
                      
 yo mung kowe sing nduweni..

                     
dongaku ning wengi.. dikabulake..
                              
ora ngiro.. ketemu kowe ning kene..

(Int.)       
         -   ..

                      [E/G#] 
gawe senengku.. mergo e..sem..mu..
                          
senajan awak dewe.. lagi ketemu..

(Chorus)
                        
kabeh.. mau.. wis kersane Gusti..
          -
tresno iki..
                      
 yo mung kowe sing [nduweni]..

                     
dongaku ning wengi.. dikabulake..
                              
ora ngiro.. ketemu kowe ning kene..

                
mas.. mugo iki dadi pilihanku..
                 
nresnani awakmu nglalekke loroku..
                     
saiki harapanku isoh bersamamu..

              
selawase awakdewe bersatu..
                
ning kene aku ro kowe ketemu
                      
mugo tresno iki.. direstui Gusti..

                    
ning kene awakdewe bakal berjuang
                          
mlaku bebarengan noto masa depan..
                          
aku lan kowe.. mugo iso bebrayan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Esem Mu – SlemanReceh yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Esem Mu – SlemanReceh, Lirik Lagu Esem Mu – SlemanReceh, Kunci Gitar Esem Mu – SlemanReceh

Post Your Thoughts