Chord Gitar Esem Perpisahan – James AP

Berikut ini merupakan Chord Gitar Esem Perpisahan – James AP. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Esem Perpisahan – James AP, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Esem Perpisahan – James AP.

Capo di fret 3

(Intro)    

                 
iling mageh jaman semono..
                  
omong riko.. mageh jangget ring dodo..
                 
ngomong jare duwe angenan..
                             
sing memengan.. gawe.. ati iki tenang..

[G/B]        
sakat ono omongan
            
riko rep tunangan
[G/B]          
muntab rasane ati..
                            
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
                              
sing paran paran riko gerojog wedang..
                             
rosake ati makne isun hang nyandang..
                             
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
                 
pesen isun mung siji..
            
ojo lali.. isun lan riko
             
tau mimpi dadi siji..

(Int.)    
         

[G/B]        
sakat ono omongan
            
riko rep tunangan
[G/B]          
muntab rasane ati..
                            
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
                              
sing paran paran riko gerojog wedang..
                             
rosake ati makne isun hang nyandang..
                             
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
                 
pesen isun mung siji..
            
ojo lali.. isun lan riko..
               
  tau mimpi dadi siji..



James AP - Esem Perpisahan[

(Intro)    

                
iling mageh jaman semono..
                 
omong riko.. mageh jangget ring dodo..
                
ngomong jare duwe angenan..
                           
sing memengan.. gawe.. ati iki tenang..

         
sakat ono omongan
           
riko rep tunangan
           
muntab rasane ati..
                           
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
                            
sing paran paran riko gerojog wedang..
                           
rosake ati makne isun hang nyandang..
                           
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
                
pesen isun mung siji..
            
ojo lali.. isun lan riko
            
tau mimpi dadi siji..

(Int.)    
         

         
sakat ono omongan
           
riko rep tunangan
           
muntab rasane ati..
                           
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
                            
sing paran paran riko gerojog wedang..
                           
rosake ati makne isun hang nyandang..
                           
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
                
pesen isun mung siji..
            
ojo lali.. isun lan riko..
              
  tau mimpi dadi siji..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Esem Perpisahan – James AP yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Esem Perpisahan – James AP, Lirik Lagu Esem Perpisahan – James AP, Kunci Gitar Esem Perpisahan – James AP

Post Your Thoughts