Chord Gitar Gak Iso Turu – YoWis Ben

Berikut ini merupakan Chord Gitar Gak Iso Turu – YoWis Ben. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Gak Iso Turu – YoWis Ben, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Gak Iso Turu – YoWis Ben.

Capo di fret 2

(Intro)    
           
           
           

              
aku ndelok awakmu
                 
liwat ning ngarepku
                  
pengen eroh jenengmu..

           
tapi aku ragu
             
atiku gak nentu
               
aku takon koncoku
              
opo kenal awakmu..

           
jarene koncoku
                        
awakmu iku.. arek paling ayu
             
tapi ojo kesusu
              
mikiro sing jeru
             
poso'o seminggu
                    
pantes gak gawe awakku..

(Chorus)
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
             
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                         
gak iso turu.. kelingan awakmu..

               
isuk ndelok awakmu
                         
karo koncomu.. sing luweh ayu
             
atiku gak nentu
               
aku takon koncoku
                      
milih awakmu.. opo koncomu..

(Chorus)
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
             
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                         ()
gak iso turu.. kelingan koncomu..

(Int.)    
          

(Rapp)

ben mbengi aku gak iso turu
      
aku mikirno awakmu eling koncomu
      
arep stalking IGmu karo Twittermu
       
Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu

sirahku ngelu awakku kuru

eling awakmu gak iso turu
    
aku kangen awakmu opo koncomu
    
aku suwi delok jam wis setengah telu

(Chorus)
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
             
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                          
gak iso turu.. kelingan koncomu..

(Chorus) (Overtone)
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
             
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                          
gak iso turu.. kelingan kancamu..

                      
saben bengi aku.. gak iso turu
             
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                          
gak iso turu.. kelingan koncomu..



YoWis Ben - Gak Iso Turu[

(Intro)    
           
           
           

              
aku ndelok awakmu
                 
liwat ning ngarepku
                  
pengen eroh jenengmu..

           
tapi aku ragu
             
atiku gak nentu
               
aku takon koncoku
              
opo kenal awakmu..

           
jarene koncoku
                        
awakmu iku.. arek paling ayu
             
tapi ojo kesusu
              
mikiro sing jeru
             
poso'o seminggu
                    
pantes gak gawe awakku..

(Chorus)
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
             
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                         
gak iso turu.. kelingan awakmu..

               
isuk ndelok awakmu
                         
karo koncomu.. sing luweh ayu
             
atiku gak nentu
               
aku takon koncoku
                      
milih awakmu.. opo koncomu..

(Chorus)
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
             
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                         ()
gak iso turu.. kelingan koncomu..

(Int.)    
          

(Rapp)

ben mbengi aku gak iso turu
      
aku mikirno awakmu eling koncomu
      
arep stalking IGmu karo Twittermu
       
Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu

sirahku ngelu awakku kuru

eling awakmu gak iso turu
    
aku kangen awakmu opo koncomu
    
aku suwi delok jam wis setengah telu

(Chorus)
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
             
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                          
gak iso turu.. kelingan koncomu..

(Chorus) (Overtone)
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
            
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                         
gak iso turu.. kelingan kancamu..

                      
saben bengi aku.. gak iso turu
            
gak iso turu.. mikirno awakmu
                      
saben bengi aku.. gak iso turu
                         
gak iso turu.. kelingan koncomu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Gak Iso Turu – YoWis Ben yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Gak Iso Turu – YoWis Ben, Lirik Lagu Gak Iso Turu – YoWis Ben, Kunci Gitar Gak Iso Turu – YoWis Ben

Post Your Thoughts