Chord Gitar – Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko

Berikut ini merupakan Chord Gitar – Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu – Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar – Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko.

(Intro)    

                           
kowe sing tak sayang.. ning atiku..
                            
kowe sing wis nggawe.. ayeme uripku..

wis pirang tahun..
        
susah seneng karo kowe..
                            
ayo ndang tak kenalke wong tuwoku..

                 
aku.. siap nglamar kowe..
                        
ayo luru dino.. sing pas nge gas KUA..

(Chorus)
                   
nge gas KUA aku karo kowe..
                        
tresnaku iki kanggo kowe cah ayu..
                     
rosoku iki nggawe kowe nyaman..
                      
tak perjuangke.. mugo urip mulyo..

(Int.)    
          

                        
roso tresnoku.. tambah kangen kowe..
                             
bakal tak simpen ning njero dodo..

                 
aku.. siap nglamar kowe..
                        
ayo luru dino.. sing pas nge gas KUA..

(Chorus)
                   
nge gas KUA aku karo kowe..
                        
tresnaku iki kanggo kowe cah ayu..
                     
rosoku iki nggawe kowe nyaman..
                      
tak perjuangke.. mugo urip mulyo..

                   
nge gas KUA aku karo kowe..
                        
tresnaku iki kanggo kowe cah ayu..
                     
rosoku iki nggawe kowe nyaman..
                      
tak perjuangke.. mugo urip mulyo..
                
nge gas KUA.. nge gas KUA..
                   
nge gas KUA.. aku karo kowe..
                
nge gas KUA.. nge gas KUA..
                   
nge gas KUA.. aku karo kowe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar – Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar – Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko, Lirik Lagu – Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko, Kunci Gitar – Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko

Post Your Thoughts