Chord Gitar Gayuh Wulan – Tupang feat. Elsa Safira

Berikut ini merupakan Chord Gitar Gayuh Wulan – Tupang feat. Elsa Safira. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Gayuh Wulan – Tupang feat. Elsa Safira, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Gayuh Wulan – Tupang feat. Elsa Safira.

(Intro)       
              [G/B]
             

                  
mbiyen aku nate janji..
                   
yen lungo.. ojo lali bali..
                   
nanging.. opo kowe ora ngerti
                          
yen tresno kuwi kudu di gondeli..

-[G/B]                        
 perjuanganku ra patut mbok ragu..
                                
separuh nyowoku mung kanggo sliramu..

(Chorus)
                           
sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
             
tak penekke langit..
                             
masio udan bledek kang bakal ngalingi..
    
tresnoku mung siji..
                            
kanggo kowe sing tak anti-anti..

                 
masio bumi kang rubuh..
                          
ora bakal tak blenjani janji suci..
                          
lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
 
ora bakal lali..
                           
amung kowe.. sing neng njero ati..

(Int.)        
              
       ho ooo ho..
               
       ho ooo..

                           
perjuanganku ra patut mbok ragu..
                                    
separuh nyowoku mung kanggo sliramu.. ho..

(Chorus) (Overtone)
                           
sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
             
tak penekke langit..
                             
masio udan bledek kang bakal ngalingi..
    
tresnoku mung siji..
                            
kanggo kowe sing tak anti-anti..

                 
masio bumi kang rubuh..
                         
ora bakal tak blenjani janji suci..
                          
lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
 
ora bakal lali..
                           
amung kowe.. sing neng njero ati..
                             
amung kowe.. sing neng njero.. ati..



Tupang feat. Elsa Safira - Gayuh Wulan[

(Intro)       
              [F/A]
             

                 
mbiyen aku nate janji..
                  
yen lungo.. ojo lali bali..
                  
nanging.. opo kowe ora ngerti
                          
yen tresno kuwi kudu di gondeli..

-[F/A]                        
 perjuanganku ra patut mbok ragu..
                               
separuh nyowoku mung kanggo sliramu..

(Chorus)
                          
sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
            
tak penekke langit..
                             
masio udan bledek kang bakal ngalingi..
    
tresnoku mung siji..
                           
kanggo kowe sing tak anti-anti..

                
masio bumi kang rubuh..
                         
ora bakal tak blenjani janji suci..
                          
lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
 
ora bakal lali..
                           
amung kowe.. sing neng njero ati..

(Int.)        
             
       ho ooo ho..
               
       ho ooo..

                           
perjuanganku ra patut mbok ragu..
                                   
separuh nyowoku mung kanggo sliramu.. ho..

(Chorus) (Overtone)
                           
sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
             
tak penekke langit..
                             
masio udan bledek kang bakal ngalingi..
    
tresnoku mung siji..
                            
kanggo kowe sing tak anti-anti..

                 
masio bumi kang rubuh..
                          
ora bakal tak blenjani janji suci..
                          
lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
 
ora bakal lali..
                           
amung kowe.. sing neng njero ati..
                             
amung kowe.. sing neng njero.. ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Gayuh Wulan – Tupang feat. Elsa Safira yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Gayuh Wulan – Tupang feat. Elsa Safira, Lirik Lagu Gayuh Wulan – Tupang feat. Elsa Safira, Kunci Gitar Gayuh Wulan – Tupang feat. Elsa Safira

Post Your Thoughts