Chord Gitar Gede Roso – Abah Lala

Berikut ini merupakan Chord Gitar Gede Roso – Abah Lala. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Gede Roso – Abah Lala, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Gede Roso – Abah Lala.

Capo di fret 5

(Intro)    
          ..

                           
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
                                
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
            
wis tak perjuangke
                    
nganti bingung kudu piye
                             
pengenku mung siji nyenengke atimu..

                    [G/B]    
 opo kurang percoyo opo kurang bukti

 kabeh wis tak lakoni
       
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
       
gede.. roso..
                        
tresno iki tulus kanggo sliramu
                        
yo mung ono kowe.. ning atiku..
          
nanging.. loro..
                        
yen roso sayangku mbok sio sio
                                
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

                           
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
                                
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
            
wis tak perjuangke
                    
nganti bingung kudu piye
                             
pengenku mung siji nyenengke atimu..

                    [G/B]    
 opo kurang percoyo opo kurang bukti

 kabeh wis tak lakoni
       
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
       
gede.. roso..
                        
tresno iki tulus kanggo sliramu
                        
yo mung ono kowe.. ning atiku..
          
nanging.. loro..
                        
yen roso sayangku mbok sio sio
                                
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

                             
cendol dawet, cendol dawet seger
                       
cendol cendol, dawet dawet
                       
cendol cendol, dawet dawet
                       
cendol cendol, dawet dawet
               
cendol dawet seger
                
piro? lima ngatusan
           
gak pake ketan..
                              
ji ro lu pat limo enem pitu wolu
                        
tak kintang tak kintang oi
                        
tak kintang tak kintang oi
                        
tak kintang tak kintang oi
          
lolo lolo yes..

(Chorus)
       
gede.. roso..
                        
tresno iki tulus kanggo sliramu
                        
yo mung ono kowe.. ning atiku..
          
nanging.. loro..
                        
yen roso sayangku mbok sio sio
                                
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..
                                
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..



Abah Lala - Gede Roso[

(Intro)    
          ..

                           
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
                                
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
            
wis tak perjuangke
                    
nganti bingung kudu piye
                             
pengenku mung siji nyenengke atimu..

                    [C/E]    
 opo kurang percoyo opo kurang bukti

 kabeh wis tak lakoni
       
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
       
gede.. roso..
                       
tresno iki tulus kanggo sliramu
                        
yo mung ono kowe.. ning atiku..
          
nanging.. loro..
                       
yen roso sayangku mbok sio sio
                                
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

                           
kudu piye maneh anggonku mbuktekke
                                
tresno iki tulus ra mung nggo dolanan..
            
wis tak perjuangke
                    
nganti bingung kudu piye
                             
pengenku mung siji nyenengke atimu..

                    [C/E]    
 opo kurang percoyo opo kurang bukti

 kabeh wis tak lakoni
       
kudune kowe ngerteni..

(Chorus)
       
gede.. roso..
                       
tresno iki tulus kanggo sliramu
                        
yo mung ono kowe.. ning atiku..
          
nanging.. loro..
                       
yen roso sayangku mbok sio sio
                                
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

                             
cendol dawet, cendol dawet seger
                       
cendol cendol, dawet dawet
                       
cendol cendol, dawet dawet
                       
cendol cendol, dawet dawet
               
cendol dawet seger
                
piro? lima ngatusan
           
gak pake ketan..
                              
ji ro lu pat limo enem pitu wolu
                        
tak kintang tak kintang oi
                        
tak kintang tak kintang oi
                        
tak kintang tak kintang oi
          
lolo lolo yes..

(Chorus)
       
gede.. roso..
                       
tresno iki tulus kanggo sliramu
                        
yo mung ono kowe.. ning atiku..
          
nanging.. loro..
                       
yen roso sayangku mbok sio sio
                                
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..
                                
wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Gede Roso – Abah Lala yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Gede Roso – Abah Lala, Lirik Lagu Gede Roso – Abah Lala, Kunci Gitar Gede Roso – Abah Lala

Post Your Thoughts