Chord Gitar Gendhing Ngilangi Kangen – Anggun Pramudita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Gendhing Ngilangi Kangen – Anggun Pramudita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Gendhing Ngilangi Kangen – Anggun Pramudita, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Gendhing Ngilangi Kangen – Anggun Pramudita.

(Intro)    
           

          
sun.. kirimno gending..
                        
gending lawas kanggo pengiling..
             
sun kirim nong riko..
               
nggo.. ngilangi kangen..

(Intro)    
           

           
sun.. gowo gending iki..
                        
gending lawas kanggo pengiling..
             
sun kirim nong riko..
             
nggo.. ngilangi.. kangen..

(Intro)       
              

(Chorus)

apuwo moto iki
               
angel sing biso turu..
                    
katon-katonen.. nong larene..
                  
kepikiran.. katon katonen..
                 
kepingine.. ketemu baen..

(Int.)    
        ..

           
sun.. gowo gending iki..
                        
gending lawas kanggo pengiling..
         
sun kirim nong riko..
             
nggo.. ngilangi.. kangen..

(Intro)       
              

(Chorus)

apuwo moto iki
               
angel sing biso turu..
                    
katon-katonen.. nong larene..
                  
kepikiran.. katon katonen..
                 
kepingine.. ketemu baen..


apuwo moto iki
            
angel sing biso turu..
                    
katon-katonen.. nong larene..
                  
kepikiran.. katon katonen..
                 
kepingine.. ketemu baen..

(Outro)    
           



Anggun Pramudita - Gendhing Ngilangi Kangen[

(Intro)    
           

          
sun.. kirimno gending..
                        
gending lawas kanggo pengiling..
             
sun kirim nong riko..
               
nggo.. ngilangi kangen..

(Intro)    
           

           
sun.. gowo gending iki..
                        
gending lawas kanggo pengiling..
             
sun kirim nong riko..
             
nggo.. ngilangi.. kangen..

(Intro)       
              

(Chorus)

apuwo moto iki
               
angel sing biso turu..
                    
katon-katonen.. nong larene..
                  
kepikiran.. katon katonen..
                 
kepingine.. ketemu baen..

(Int.)    
        ..

           
sun.. gowo gending iki..
                        
gending lawas kanggo pengiling..
         
sun kirim nong riko..
             
nggo.. ngilangi.. kangen..

(Intro)       
              

(Chorus)

apuwo moto iki
               
angel sing biso turu..
                    
katon-katonen.. nong larene..
                  
kepikiran.. katon katonen..
                 
kepingine.. ketemu baen..


apuwo moto iki
            
angel sing biso turu..
                    
katon-katonen.. nong larene..
                  
kepikiran.. katon katonen..
                 
kepingine.. ketemu baen..

(Outro)    
           

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Gendhing Ngilangi Kangen – Anggun Pramudita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Gendhing Ngilangi Kangen – Anggun Pramudita, Lirik Lagu Gendhing Ngilangi Kangen – Anggun Pramudita, Kunci Gitar Gendhing Ngilangi Kangen – Anggun Pramudita

Post Your Thoughts