Chord Gitar Getun Masa Lalu – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Getun Masa Lalu – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Getun Masa Lalu – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Getun Masa Lalu – Nella Kharisma.

(Intro)    
           

                
ketemu aku ro sliramu
                      
sing saiki dadi masa laluku
                        
ser-seran rasane njero atiku
                           
ora nyongko sliramu mundak ayu

                  
rasane aku getun tenanan
                       
medotke sliramu wektu pacaran
                 
kabeh mau amergo jalaran
                            
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

              
saiki aku uwes ngerti
                     
yen sliramu ora bakal bali
                  
saiki aku cobo nglalekno
                            
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

                    
 pancen aku tresno kowe
                     
sayangku mung karo kowe
                        
yo mung kowe sing neng ati
                     
susah seneng tekan mati
                     
ora bakal tak tinggalke
                     
njajal mbok titeni wae
                
omonganku iki bener
               
mugo wae ora minger

               
opo enenge awakmu
                   
wes melengkapi uripku
                      
senajan kamu sangat lucu
                    
dandan wae yo ora tau
                     
opo maneh nganggo gincu
                     
ben gawe mlinir lambemu
                  
rupamu pancen polosan
                  
aku coba tetep krasan

                     
nanging kok godaan teko
                     
aku seneng ro wong liyo
                  
mergane bodimu nonjok
                     
bojoku tak tinggal lungo
                 
pancen atiku ra urus
                    
kepincut obrakan gembus
               
gawe aku mati alus
                 
kowe saiki ra ngurus

                   
getun kuwi tibo mburi
                  
ora bakal tibo ngarep
                     
kabeh banjur tak lakoni
                      
senajan mbiyen ati ngarep
                 
getunku soyo tenanan
                    
yen aku nyawang dirimu
                     
sing mbiyen dadi bojoku
               
saiki masa laluku

(Chorus)
                
ketemu aku ro sliramu
                      
sing saiki dadi masa laluku
                        
ser-seran rasane njero atiku
                           
ora nyongko sliramu mundak ayu

                  
rasane aku getun tenanan
                       
medotke sliramu wektu pacaran
                 
kabeh mau amergo jalaran
                            
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

              
saiki aku uwes ngerti
                     
yen sliramu ora bakal bali
                  
saiki aku cobo nglalekno
                            
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

                  
 pancen kowe ayu tenan
                    
bedo pas mbiyen pacaran
                  
dulu ra mbejaji tenan
                     
wajahmu sangat pas-pasan
                 
saiki kowe wes bedho
                  
gawe aku ngelus dodo
                     
mbiyen kok tak sio-sio
                    
nganti uripmu nelongso

                     
sempet ketemu neng dalan
                   
aku eroh kowe sliliran
                    
lha kok atiku ser-seran
                      
nyawang kowe sing menawan
               
saiki piye carane
                
aku oleh pin BBMme
                        
yen wes oleh njur tak invite
              
mugo wae di ACC

                 
lha dilalah di ACC
                     
ora nyongko bungah tenan
                     
jebul malah njur di DC
                    
yo tak tompo kasunyatan
                     
mungkin kowe wes kelaran
                    
nganti kowe wegah tenan
                   
karo aku sing ra mutu
                   
arep bali neng awakmu

                    
saiki wis tak ikhlasno
                    
kowe nduweke wong liyo
                   
aku yo mung iso pasrah
                     
tak jak balen kowe wegah
                       
yo wes ra sah tak pikirke
                     
timbang aku mumet ndase
                    
mending aku joget wae
                       
joget jangdut sak penake

(Chorus)
                
ketemu aku ro sliramu
                      
sing saiki dadi masa laluku
                        
ser-seran rasane njero atiku
                           
ora nyongko sliramu mundak ayu

                  
rasane aku getun tenanan
                       
medotke sliramu wektu pacaran
                 
kabeh mau amergo jalaran
                            
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

                
ketemu aku ro sliramu
                      
sing saiki dadi masa laluku
                        
ser-seran rasane njero atiku
                           
ora nyongko sliramu mundak ayu

                  
rasane aku getun tenanan
                       
medotke sliramu wektu pacaran
                 
kabeh mau amergo jalaran
                            
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

              
saiki aku uwes ngerti
                     
yen sliramu ora bakal bali
                  
saiki aku cobo nglalekno
                            
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Getun Masa Lalu – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Getun Masa Lalu – Nella Kharisma, Lirik Lagu Getun Masa Lalu – Nella Kharisma, Kunci Gitar Getun Masa Lalu – Nella Kharisma

Post Your Thoughts