Chord Gitar Getunku – Shinta Arsinta

Berikut ini merupakan Chord Gitar Getunku – Shinta Arsinta. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Getunku – Shinta Arsinta, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Getunku – Shinta Arsinta.

Capo di fret 2

(Intro)      [D/F#] 
            

                
mbiyen aku nolak tresnamu
                    
 mbiyen ora nganggep rosomu..
                
tapi saiki kowe mlayu
                   
 getun tibo ning mburiku..

               
karep atiku mbaleni..
                    
 tresno tulusmu sing wingi..
                    
ngalor ngidul tak goleki..
                     
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
                           
getun atiku raiso.. di tambani..
                    [D/F#] 
kenangan iki raiso dibaleni
           
atiku soyo loro..
                             
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                                   
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                          [D/F#]   
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          
kabeh iki salahku..
                          
aku sadar nggawe kowe loro ati..

(Int.)       
           

               
karep atiku mbaleni..
                    
 tresno tulusmu sing wingi..
                    
ngalor ngidul tak goleki..
                     
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
                           
getun atiku raiso.. di tambani..
                    [D/F#] 
kenangan iki raiso dibaleni..
           
atiku soyo loro..
                             
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                                   
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                          [D/F#]   
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          
kabeh iki salahku..
                          
aku sadar nggawe kowe loro ati..

          
kabeh iki salahku..
                          
aku sadar nggawe kowe loro ati..



Shinta Arsinta - Getunku[

(Intro)      [E/G#] 
            

                
mbiyen aku nolak tresnamu
                    
 mbiyen ora nganggep rosomu..
                
tapi saiki kowe mlayu
                   
 getun tibo ning mburiku..

               
karep atiku mbaleni..
                    
 tresno tulusmu sing wingi..
                    
ngalor ngidul tak goleki..
                     
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
                           
getun atiku raiso.. di tambani..
                    [E/G#] 
kenangan iki raiso dibaleni
           
atiku soyo loro..
                             
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                                   
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                          [E/G#]   
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          
kabeh iki salahku..
                          
aku sadar nggawe kowe loro ati..

(Int.)       
           

               
karep atiku mbaleni..
                    
 tresno tulusmu sing wingi..
                    
ngalor ngidul tak goleki..
                     
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
                           
getun atiku raiso.. di tambani..
                    [E/G#] 
kenangan iki raiso dibaleni..
           
atiku soyo loro..
                             
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                                   
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                          [E/G#]   
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          
kabeh iki salahku..
                          
aku sadar nggawe kowe loro ati..

          
kabeh iki salahku..
                          
aku sadar nggawe kowe loro ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Getunku – Shinta Arsinta yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Getunku – Shinta Arsinta, Lirik Lagu Getunku – Shinta Arsinta, Kunci Gitar Getunku – Shinta Arsinta

Post Your Thoughts