Chord Gitar Golek Ganti – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Golek Ganti – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Golek Ganti – Nella Kharisma, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Golek Ganti – Nella Kharisma.

(Intro)       
            ..

               
tak rewangi.. rono rene
           
esuk awan wengi sore
                
tak lakoni.. nganti ngene
                 
nanging isih mbok larake..

                  
 pancen kudu ajar kuat nompo..
                      
 snadyan batin kulo.. keloro loro..
  
nuruti karepmu..
                   
suwe-suwe marakke ngelu..

(Chorus)
          - 
pilih golek ganti..
              
sing luwih gemati..
[G/B]             
timbang mertahanke kowe
      
aku dadi kenthir dewe

           - 
aku tak sing lungo..
           
timbangane loro..
                        ()
golek ganti.. sing iso nambani..

(Int.)   
         
          
         

               
tak rewangi.. rono rene
           
esuk awan wengi sore
                
tak lakoni.. nganti ngene
                 
nanging isih mbok larake..

                  
 pancen kudu ajar kuat nompo..
                      
 snadyan batin kulo.. keloro loro..
  
nuruti karepmu..
                   
suwe-suwe marakke ngelu..

(Chorus)
              
pilih golek ganti..
              
sing luwih gemati..
                
timbang mertahanke kowe
      
aku dadi kenthir dewe

              
aku tak sing lungo..
           
timbangane loro..
                         
golek ganti.. sing iso nambani..

              
pilih golek ganti..
              
sing luwih gemati..
                 
timbang mertahanke kowe
      
aku dadi kenthir dewe

              
aku tak sing lungo..
           
timbangane loro..
                         
golek ganti.. sing iso nambani..

(Outro)    

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Golek Ganti – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Golek Ganti – Nella Kharisma, Lirik Lagu Golek Ganti – Nella Kharisma, Kunci Gitar Golek Ganti – Nella Kharisma

Post Your Thoughts