Chord Gitar Gusti Ora Sare – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Gusti Ora Sare – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Gusti Ora Sare – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Gusti Ora Sare – Didi Kempot.

Capo di fret 6

(Intro) .. 
             

          
Bejo ciloko soro lan mukti
           
 wis ginaris kang dumadi
              
Loro ati iki.. kowe sing natoni
              
Ben tak tompo lelakon iki..

            
Gusti ra sare tansah ngulatke
          
 Tutugno anggonmu ngece
              
Ati seje lambe sing tok ucapake
                    
Ora nyono ngene dadine..

(Chorus)
         
 Gusti ora sare
              
 Ngerti sa'kabehe
         
 Gusti ora sare
               
 Ngerti sa'nyotone

                   
Sing salah aku.. opo kowe
                  
Sing salah aku.. opo kowe

(Interlude)    ..

                 
Sing salah aku.. opo kowe
                  
Sing salah aku.. opo kowe

(Chorus)
         
 Gusti ora sare
              
 Ngerti sa'kabehe
         
 Gusti ora sare
               
 Ngerti sa'nyotone

         
 Gusti ora sare
              
 Ngerti sa'kabehe
         
 Gusti ora sare
               
 Ngerti sa'nyotone

           
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
            
 Gusti ora sare

 gusti ora sare

 gusti..



[

(Intro) .. 
             

         
Bejo ciloko soro lan mukti
          
 wis ginaris kang dumadi
              
Loro ati iki.. kowe sing natoni
             
Ben tak tompo lelakon iki..

           
Gusti ra sare tansah ngulatke
         
 Tutugno anggonmu ngece
              
Ati seje lambe sing tok ucapake
                  
Ora nyono ngene dadine..

(Chorus)
       
 Gusti ora sare
             
 Ngerti sa'kabehe
       
 Gusti ora sare
              
 Ngerti sa'nyotone

                 
Sing salah aku.. opo kowe
               
Sing salah aku.. opo kowe

(Interlude)    ..

               
Sing salah aku.. opo kowe
               
Sing salah aku.. opo kowe

(Chorus)
       
 Gusti ora sare
             
 Ngerti sa'kabehe
       
 Gusti ora sare
              
 Ngerti sa'nyotone

       
 Gusti ora sare
             
 Ngerti sa'kabehe
       
 Gusti ora sare
              
 Ngerti sa'nyotone

         
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
          
 Gusti ora sare

 gusti ora sare

 gusti..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Gusti Ora Sare – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Gusti Ora Sare – Didi Kempot, Lirik Lagu Gusti Ora Sare – Didi Kempot, Kunci Gitar Gusti Ora Sare – Didi Kempot

Post Your Thoughts