Chord Gitar GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) – Kependem Tresno

Berikut ini merupakan Chord Gitar GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) – Kependem Tresno. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) – Kependem Tresno, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) – Kependem Tresno.

(Intro)       ..

                      
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
              
Nyerita'ke tresno..
                
Seng kependem ono ning dodo..

                      
Kudu kepiye.. aku mesti piye
              
Yen pancen dalane..
                       
Uripku iki kudu koyo ngene..

                      
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
              
Nyerita'ke tresno..
                
Seng kependem ono ing dodo..

                      
Kudu kepiye.. aku mesti piye
              
Yen pancen dalane..
                     
Uripku iki kudu koyo ngene..

                      
Senajan kowe.. Wis karo liyane
            
Nanging tresnoku ro kowe
     
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           
Ora bakal ilang..
                 
Tresnoku dinggo kowe..
          
Wis tak tutup..
                
Atiku dinggo liyane..
        
Mergo kowe..
                     
Sing paling tak tresnani..
                
Senajan tresno iki..
                   
Mung kependem ning ati..

(Interlude)       

                      
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
              
Nyerita'ke tresno..
                
Seng kependem ono ing dodo..

                      
Kudu kepiye.. aku mesti piye
              
Yen pancen dalane..
                     
Uripku iki kudu koyo ngene..

                      
Senajan kowe.. Wis karo liyane
            
Nanging tresnoku ro kowe
     
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           
Ora bakal ilang..
                 
Tresnoku dinggo kowe..
          
Wis tak tutup..
                
Atiku dinggo liyane..
        
Mergo kowe..
                     
Sing paling tak tresnani..
                
Senajan tresno iki..
                   
Mung kependem ning ati..

           
Ora bakal ilang..
                 
Tresnoku dinggo kowe..
          
Wis tak tutup..
                
Atiku dinggo liyane..
        
Mergo kowe..
                     
Sing paling tak tresnani..
                
Senajan tresno iki..
                   
Mung kependem ning ati..

                  
Senajan tresno iki..
                    
Mung kependem ning ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) – Kependem Tresno yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) – Kependem Tresno, Lirik Lagu GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) – Kependem Tresno, Kunci Gitar GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) – Kependem Tresno

Post Your Thoughts