Chord Gitar Hello Sayang – Jovita Aurel

Berikut ini merupakan Chord Gitar Hello Sayang – Jovita Aurel. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Hello Sayang – Jovita Aurel, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Hello Sayang – Jovita Aurel.

Capo di fret 1

(Intro)    
           

        
hello sayang..
              
kepiye kowe kabarmu..
      
hello sayang..
               
apa isih eling suaraku..

       
suwe tenan..
             
rasane ora ketemu
           
kowe karo aku..
               
 wis suwe ora ketemu

(Chorus)
               
rungokno iki laguku..
                 
ing dina ulang tahunmu..
              
senajan kowe adoh karo aku..
                   
aku tetep tresno sliramu..

              
aku ra bisa lali..
                
nganti tekaning pati..
         
aku aku aku terus kelingan
                   
dina ulang tahunmu sayang..

(Int.)    
          

-      
 suwe tenan..
             
rasane ora ketemu
           
kowe karo aku..
               
 wis suwe ora ketemu

(Chorus)
               
rungokno iki laguku..
                 
ing dina ulang tahunmu..
              
senajan kowe adoh karo aku..
                   
aku tetep tresno sliramu..

              
aku ra bisa lali..
                
nganti tekaning pati..
         
aku aku aku terus kelingan
                   
dina ulang tahunmu sayang..

(Outro)   



Jovita Aurel - Hello Sayang[

(Intro)    
           

        
hello sayang..
              
kepiye kowe kabarmu..
      
hello sayang..
               
apa isih eling suaraku..

       
suwe tenan..
             
rasane ora ketemu
           
kowe karo aku..
              
 wis suwe ora ketemu

(Chorus)
               
rungokno iki laguku..
                 
ing dina ulang tahunmu..
              
senajan kowe adoh karo aku..
                  
aku tetep tresno sliramu..

              
aku ra bisa lali..
                
nganti tekaning pati..
         
aku aku aku terus kelingan
                   
dina ulang tahunmu sayang..

(Int.)    
          

-     
 suwe tenan..
             
rasane ora ketemu
           
kowe karo aku..
              
 wis suwe ora ketemu

(Chorus)
               
rungokno iki laguku..
                 
ing dina ulang tahunmu..
              
senajan kowe adoh karo aku..
                  
aku tetep tresno sliramu..

              
aku ra bisa lali..
                
nganti tekaning pati..
         
aku aku aku terus kelingan
                   
dina ulang tahunmu sayang..

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Hello Sayang – Jovita Aurel yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Hello Sayang – Jovita Aurel, Lirik Lagu Hello Sayang – Jovita Aurel, Kunci Gitar Hello Sayang – Jovita Aurel

Post Your Thoughts