Chord Gitar Ikhlas Ati – Staso Prasetyo

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ikhlas Ati – Staso Prasetyo. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ikhlas Ati – Staso Prasetyo, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ikhlas Ati – Staso Prasetyo.

Capo di fret 3

(Intro)  [G/B]  
          

              
dek.. aku kudu piye..
                    
malah.. koyo ngene dadine..
               
raono kabare.. aku mbok lalekne
         
malah krungu karo liyane..

                
dek.. ra mesakno aku..
                         
sing berjuang mung kanggo kowe..
                
opo ora eling.. mbiyen janjine
    
ora bakal ninggalke..

                   -     
mending aku pasrah.. aku pasrah..
               
mending aku pasrah..

(Chorus)
                                   
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
                                  
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
                           
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
                           
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
               
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
                               
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

(Int.)    
          
       ---

                
dek.. ra mesakno aku..
                         
sing berjuang mung kanggo kowe..
                
opo ora eling.. mbiyen janjine
    
ora bakal ninggalke..

                   -     
mending aku pasrah.. aku pasrah..
               
mending aku pasrah..

(Chorus)
                                   
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
                                  
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
                           
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
                           
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
               
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
                                   
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

                                   
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
                                  
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
                           
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
                           
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
               
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
                               
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..



Staso Prasetyo - Ikhlas Ati[

(Intro)  [A#/D]  
          

             
dek.. aku kudu piye..
                   
malah.. koyo ngene dadine..
              
raono kabare.. aku mbok lalekne
         
malah krungu karo liyane..

               
dek.. ra mesakno aku..
                        
sing berjuang mung kanggo kowe..
               
opo ora eling.. mbiyen janjine
    
ora bakal ninggalke..

                   -    
mending aku pasrah.. aku pasrah..
               
mending aku pasrah..

(Chorus)
                                   
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
                                
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
                           
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
                          
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
               
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
                             
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

(Int.)    
          
       ---

               
dek.. ra mesakno aku..
                        
sing berjuang mung kanggo kowe..
               
opo ora eling.. mbiyen janjine
    
ora bakal ninggalke..

                   -    
mending aku pasrah.. aku pasrah..
               
mending aku pasrah..

(Chorus)
                                   
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
                                
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
                           
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
                          
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
               
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
                                
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

                                   
ning ndi salahku kowe tego ninggalke aku
                                
opo kurang nggone biso ngerteni awakmu..
                           
jarene mbiyen rabakal mblenjani janji
                          
janji ra bakal gawe loro njero ning ati
               
pepujaning ati kowe sing tak tresnani
                             
ikhlas ning ati.. kowe ninggalno aku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ikhlas Ati – Staso Prasetyo yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ikhlas Ati – Staso Prasetyo, Lirik Lagu Ikhlas Ati – Staso Prasetyo, Kunci Gitar Ikhlas Ati – Staso Prasetyo

Post Your Thoughts