Chord Gitar Ikhlas Dalane – Fira Azahra

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ikhlas Dalane – Fira Azahra. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ikhlas Dalane – Fira Azahra, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ikhlas Dalane – Fira Azahra.

                        
wes tak angen-angen urip bebarengan..
                    
nanging sakikine kowe ngilang..
                    [G/B]   
opo salahku.. kowe ninggalno aku
                       
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro)    
          ..

                        
wes tak angen-angen urip bebarengan
                   
nanging sakikine kowe ngilang..
                    [G/B]   
opo salahku.. kowe ninggalno aku
                       
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro)   ..

                 
 ikhlas dalane.. aku koyo ngene..
                 
tak terimo.. opo anane..

(Chorus)
                           
belajar ikhlasno sing tak sayang..
                   
kudu move on soko kenangan
                     
roso tresnoku mung semene wae..

                          
dungoku mung siji kanggo kowe..
              
mugo iso.. bahagia
                     
Gusti paringi.. kulo kesabaran..

(Int.)   ..
          
          
          [G/B] 
         ..

                        
wes tak angen-angen urip bebarengan
                   
nanging sakikine kowe ngilang..
                    [G/B]   
opo salahku.. kowe ninggalno aku
                       
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro)   ..

                 
 ikhlas dalane.. aku koyo ngene..
                 
tak terimo.. opo anane..

(Chorus)
                           
belajar ikhlasno sing tak sayang..
                   
kudu move on soko kenangan
                     
roso tresnoku mung semene wae..

                          
dungoku mung siji kanggo kowe..
              
mugo iso.. bahagia
                     
Gusti paringi.. kulo kesabaran..
                              
Gusti paringi... kulo kesabaran..



Fira Azahra - Ikhlas Dalane[

                        
wes tak angen-angen urip bebarengan..
                    
nanging sakikine kowe ngilang..
                    [D/F#]  
opo salahku.. kowe ninggalno aku
                       
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro)    
          ..

                        
wes tak angen-angen urip bebarengan
                   
nanging sakikine kowe ngilang..
                    [D/F#]  
opo salahku.. kowe ninggalno aku
                       
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro)   ..

                 
 ikhlas dalane.. aku koyo ngene..
                 
tak terimo.. opo anane..

(Chorus)
                           
belajar ikhlasno sing tak sayang..
                   
kudu move on soko kenangan
                     
roso tresnoku mung semene wae..

                          
dungoku mung siji kanggo kowe..
              
mugo iso.. bahagia
                     
Gusti paringi.. kulo kesabaran..

(Int.)   ..
          
           
          [D/F#] 
         ..

                        
wes tak angen-angen urip bebarengan
                   
nanging sakikine kowe ngilang..
                    [D/F#]  
opo salahku.. kowe ninggalno aku
                       
nangis batinku kelingan sliramu..

(Intro)   ..

                 
 ikhlas dalane.. aku koyo ngene..
                 
tak terimo.. opo anane..

(Chorus)
                           
belajar ikhlasno sing tak sayang..
                   
kudu move on soko kenangan
                     
roso tresnoku mung semene wae..

                          
dungoku mung siji kanggo kowe..
              
mugo iso.. bahagia
                     
Gusti paringi.. kulo kesabaran..
                              
Gusti paringi... kulo kesabaran..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ikhlas Dalane – Fira Azahra yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ikhlas Dalane – Fira Azahra, Lirik Lagu Ikhlas Dalane – Fira Azahra, Kunci Gitar Ikhlas Dalane – Fira Azahra

Post Your Thoughts