Chord Gitar Ikhlas Ngenteni – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ikhlas Ngenteni – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ikhlas Ngenteni – Happy Asmara.

(Intro)     
            ..

    [G/B]    
pertama.. weruh kowe..
-                           
  esemmu.. nglalekke sak kabehane..
      [G/B]    
tansah bungah rasane..
-                   
  iso njagong.. karo kowe..
                        
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
                        
aku.. wis berjuang mati-matian..
                          
nanging ora pernah mbok sawang..
                        
aku.. wis ngarepke kowe tenanan..
                             
nanging malah mbok gawe dolanan..

    [G/B]    
pertama.. weruh kowe..
-                          
 esemmu.. nglalekke sak kabehane..
      [G/B]    
tansah bungah rasane..
-                   
  iso njagong.. karo kowe..
                        
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
                        
aku.. wis berjuang mati-matian..
                          
nanging ora pernah mbok sawang..
                        
aku.. wis ngarepke kowe tenanan..
                 
malah mbok gawe dolanan..

(Int.)         

(Chorus) (Overtone)
                       
aku.. wis berjuang mati-matian..
                          
nanging ora pernah mbok sawang..
                       
aku.. wis ngarepke kowe tenanan..
                 
malah mbok gawe dolanan..

         
nganti keringet lan.. 
                
eluhku netes dadi siji..
     
kowe ra ngerti
                        
opo kabeh sing wes tak lakoni..
                              
senadyan kowe milih lungo karo liyane..
                       
aku ikhlas.. ngenteni kowe..
                      
aku ikhlas.. ngenteni kowe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ikhlas Ngenteni – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ikhlas Ngenteni – Happy Asmara, Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni – Happy Asmara, Kunci Gitar Ikhlas Ngenteni – Happy Asmara

Post Your Thoughts