Chord Gitar Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati.

(Intro)    
           ..

    [G/B]  
pertama weruh kowe..
-                           
  esemmu.. nglalekke sak kabehane..
      [G/B]    
tansah bungah rasane..
                 
iso njagong karo kowe..
                        
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
                        
aku.. wes berjuang mati-matian..
                          
nanging ora pernah mbok sawang..
                      
aku.. wes ngarepke kowe tenanan
                 
malah mbok gawe dolanan..

    [G/B]  
pertama weruh kowe..
-                          
 esemmu.. nglalekke sak kabehane..
      [G/B]    
tansah bungah rasane..
-                 
  iso njagong karo kowe..
                        
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
                        
aku.. wes berjuang mati-matian..
                          
nanging ora pernah mbok sawang..
                      
aku.. wes ngarepke kowe tenanan..
                 
malah mbok gawe dolanan..

(Int.)         

(Chorus) (Overtone)
                       
aku.. wes berjuang mati-matian..
                          
nanging ora pernah mbok sawang..
                      
aku.. wes ngarepke kowe tenanan..
                 
malah mbok gawe dolanan..

         
nganti keringet lan.. 
               
eluhku netes dadi siji..
          
kowe ra ngerti
                        
opo kabeh sing wes tak lakoni..
                             
senadyan kowe milih lungo karo liyane..
                       
aku ikhlas.. ngenteni kowe..
                      
aku ikhlas.. ngenteni kowe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati, Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati, Kunci Gitar Ikhlas Ngenteni – Woro Widowati

Post Your Thoughts