Chord Gitar Ikhlas Tinggalno – Intan Rahma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ikhlas Tinggalno – Intan Rahma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ikhlas Tinggalno – Intan Rahma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ikhlas Tinggalno – Intan Rahma.

(Intro)      
          

            
adem atine nalikane
          
isih mbok selehke
                   
roso sayangmu, roso tresnamu
          
ning dino dinoku

               
ra ono wektu tanpo kowe
              
ono ning sandingku
                   
tak arep sesok kowe sing dadi
                            
konco susah seneng terus ro aku..

(Intro)        

                
nanging akhire soyo suwe
         
bedo ceritane
                  
kroso larane raono artine
             
mung di sepelekke

             
ora nambani kowe malah
            
sansoyo nglarani
              
loro ning ati urung mari
                         
perih iki terus mbok tambahi..

                        
 ono opo.. opo wes ono sing liyo
        
opo wis ra sayang..

 ngomong terus terang
     
ra kuat ku bertahan..

(Chorus)
                 
mung siji penjalukku..
                 
ojo terus ngapusi aku..
                 
yen wis ora ono roso tresno
                
aku ikhlas tinggalno..

              
tak tutupe rosoku
             
tak tutupe motoku..
                      
ben ora trus kroso, kroso loro..
                    
nyawang kowe saiki wes bedo..

(Int.)           ..

                
nanging akhire soyo suwe
         
bedo ceritane
                  
kroso larane raono artine
             
mung di sepelekke

             
ora nambani kowe malah
            
sansoyo nglarani
              
loro ning ati urung mari
                     
perih iki terus mbok tambahi..

                        
 ono opo.. opo wes ono sing liyo
        
opo wis ra sayang..

 ngomong terus terang
     
ra kuat ku bertahan..

(Chorus)
                 
mung siji penjalukku..
                 
ojo terus ngapusi aku..
                 
yen wis ora ono roso tresno
                
aku ikhlas tinggalno..

              
tak tutupe rosoku
             
tak tutupe motoku..
                      
ben ora trus kroso, kroso loro..
                    
nyawang kowe saiki wes bedo..

                 
mung siji penjalukku..
                 
ojo terus ngapusi aku..
                 
yen wis ora ono roso tresno
                
aku ikhlas tinggalno..

              
tak tutupe rosoku
             
tak tutupe motoku..
                      
ben ora trus kroso, kroso loro..
                    
nyawang kowe saiki wes bedo..



Intan Rahma - Ikhlas Tinggalno[

(Intro)      
          

            
adem atine nalikane
         
isih mbok selehke
                   
roso sayangmu, roso tresnamu
          
ning dino dinoku

               
ra ono wektu tanpo kowe
             
ono ning sandingku
                   
tak arep sesok kowe sing dadi
                            
konco susah seneng terus ro aku..

(Intro)        

                
nanging akhire soyo suwe
        
bedo ceritane
                  
kroso larane raono artine
             
mung di sepelekke

             
ora nambani kowe malah
           
sansoyo nglarani
              
loro ning ati urung mari
                         
perih iki terus mbok tambahi..

                      
 ono opo.. opo wes ono sing liyo
        
opo wis ra sayang..

 ngomong terus terang
     
ra kuat ku bertahan..

(Chorus)
                 
mung siji penjalukku..
                
ojo terus ngapusi aku..
                 
yen wis ora ono roso tresno
                
aku ikhlas tinggalno..

              
tak tutupe rosoku
            
tak tutupe motoku..
                      
ben ora trus kroso, kroso loro..
                    
nyawang kowe saiki wes bedo..

(Int.)           ..

                
nanging akhire soyo suwe
        
bedo ceritane
                  
kroso larane raono artine
             
mung di sepelekke

             
ora nambani kowe malah
           
sansoyo nglarani
              
loro ning ati urung mari
                     
perih iki terus mbok tambahi..

                      
 ono opo.. opo wes ono sing liyo
        
opo wis ra sayang..

 ngomong terus terang
     
ra kuat ku bertahan..

(Chorus)
                 
mung siji penjalukku..
                
ojo terus ngapusi aku..
                 
yen wis ora ono roso tresno
                
aku ikhlas tinggalno..

              
tak tutupe rosoku
            
tak tutupe motoku..
                      
ben ora trus kroso, kroso loro..
                    
nyawang kowe saiki wes bedo..

                 
mung siji penjalukku..
                
ojo terus ngapusi aku..
                 
yen wis ora ono roso tresno
                
aku ikhlas tinggalno..

              
tak tutupe rosoku
            
tak tutupe motoku..
                      
ben ora trus kroso, kroso loro..
                    
nyawang kowe saiki wes bedo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ikhlas Tinggalno – Intan Rahma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ikhlas Tinggalno – Intan Rahma, Lirik Lagu Ikhlas Tinggalno – Intan Rahma, Kunci Gitar Ikhlas Tinggalno – Intan Rahma

Post Your Thoughts