Chord Gitar Ikhlasne Wae – Levy Berlia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ikhlasne Wae – Levy Berlia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ikhlasne Wae – Levy Berlia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ikhlasne Wae – Levy Berlia.

(Intro)  [G/B]   ..
          ..

              -[G/B]              -
aku wis ikhlas.. umpomo kudu kandas..
                         
sikapmu keterlaluan.. aku wes emoh tenan
     
cobo tulung sadaro..
     
sliramu wes nggawe loro
                             
kebacut jeru perih neng njero dodo..

            -[G/B]       
aku wis lilo.. yen sliramu lungo..
-                              
  ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
-       
  yen pancen kowe tresno..
       
ra mungkin mbok gawe loro
                                  
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
     
kudu sabar sing piye
     
kudu ngalah sing kepiye
      
tresnoku mbok sepelekke
    
aku tak trimo wae..

    
rosoku kurang piye
      
sayangku kurang kepiye
     
janjimu mbok lalekne
          
mending kita bubar wae..

                           
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
        
nanging ora ngerteni..
      
malah nyidrani janji..

(Int.)    
        -[G/B]  -  
         

                   
aku wis lilo.. sliramu kudu lungo..
                              
ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
       
yen pancen kowe tresno..
       
ra mungkin mbok gawe loro
                                  
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
     
kudu sabar sing piye
     
kudu ngalah sing kepiye
      
tresnoku mbok sepelekke
    
aku tak trimo wae..

    
rosoku kurang piye
      
sayangku kurang kepiye
     
janjimu mbok lalekne
          
mending kita bubar wae..

     
kudu sabar sing piye
     
kudu ngalah sing kepiye
      
tresnoku mbok sepelekke
    
aku tak trimo wae..

    
rosoku kurang piye
      
sayangku kurang kepiye
     
janjimu mbok lalekne
          
mending kita bubar wae..

                           
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
        
nanging ora ngerteni..
      
malah nyidrani janji..

(Outro)     

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ikhlasne Wae – Levy Berlia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ikhlasne Wae – Levy Berlia, Lirik Lagu Ikhlasne Wae – Levy Berlia, Kunci Gitar Ikhlasne Wae – Levy Berlia

Post Your Thoughts