Chord Gitar Iki Anane Isun – Ilux ID

Berikut ini merupakan Chord Gitar Iki Anane Isun – Ilux ID. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Iki Anane Isun – Ilux ID, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Iki Anane Isun – Ilux ID.

Capo di fret 1

(Intro)         

                        
kadung riko golet hang lebih mapan
                       
teko isun riko mesti nemune
                         
dudu koyo isun hang magih terantanan
                          
ngelakoni urip hang di wehni gusti..

                        
isun sing biso nguweni kembang
         
hang regane biso
                
nggo mangan sun ulan-ulanan
-[G/B]      
 sun sing biso nguweni
  
penganggon larang
                          
koyo hang diweni welas riko pungkasan..

-[G/B]             
 yo wes iki anane isun
                              
dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
                            
yoro mung siji hang biso isun uweni
                                 
kembang welas hang sing bakal biso mati..

(Intro)         

                        
kadung riko golet hang lebih mapan
                       
teko isun riko mesti nemune
                         
dudu koyo isun hang magih terantanan
                          
ngelakoni urip hang di wehni gusti..

                        
isun sing biso nguweni kembang
         
hang regane biso
                
nggo mangan sun ulan-ulanan
-[G/B]      
 sun sing biso nguweni
  
penganggon larang
                          
koyo hang diweni welas riko pungkasan..

-[G/B]             
 yo wes iki anane isun
                              
dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
                            
yoro mung siji hang biso isun uweni
                                 
kembang welas hang sing bakal biso mati..

(Outro)   ...



Ilux ID - Iki Anane Isun[

(Intro)         

                       
kadung riko golet hang lebih mapan
                      
teko isun riko mesti nemune
                        
dudu koyo isun hang magih terantanan
                        
ngelakoni urip hang di wehni gusti..

                       
isun sing biso nguweni kembang
         
hang regane biso
               
nggo mangan sun ulan-ulanan
-       
 sun sing biso nguweni
  
penganggon larang
                        
koyo hang diweni welas riko pungkasan..

-             
 yo wes iki anane isun
                            
dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
                           
yoro mung siji hang biso isun uweni
                               
kembang welas hang sing bakal biso mati..

(Intro)         

                       
kadung riko golet hang lebih mapan
                      
teko isun riko mesti nemune
                        
dudu koyo isun hang magih terantanan
                        
ngelakoni urip hang di wehni gusti..

                       
isun sing biso nguweni kembang
         
hang regane biso
               
nggo mangan sun ulan-ulanan
-       
 sun sing biso nguweni
  
penganggon larang
                        
koyo hang diweni welas riko pungkasan..

-             
 yo wes iki anane isun
                            
dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
                           
yoro mung siji hang biso isun uweni
                               
kembang welas hang sing bakal biso mati..

(Outro)   ...

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Iki Anane Isun – Ilux ID yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Iki Anane Isun – Ilux ID, Lirik Lagu Iki Anane Isun – Ilux ID, Kunci Gitar Iki Anane Isun – Ilux ID

Post Your Thoughts