Chord Gitar Ilang Tanpo Aran – Eny Sagita

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ilang Tanpo Aran – Eny Sagita. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ilang Tanpo Aran – Eny Sagita, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ilang Tanpo Aran – Eny Sagita.

       
           

                     
Tak lali neng ngendi paranmu
                          
tekan Suroboyo nganti Tulungagung
           
neng pinggire kali brantas
        
pesisir popoh lan prigi
                            
cidro ing janji kapan anggonmu bali

       

                     
tak lali neng ngendi dunungmu
                                 
tekan gunung gudeg nganti gunung semeru
          
lan terus tak takonake
         
marang ombak'e segoro
                   
ra ketemu gawe atiku nelongso

[Interlude]    
                
                  


                  
kowe lungo koyok dene embun isuk
                      
lan ugo koyok lintange awan
                 
tinggalake awakku kang tanpo ruang
                                    
mblenes ilang lan ninggal warto lan paran
      
gusti kang Moho Kuoso
       
pareng sabar mring kawulo
                         
rino wengi aku tansah ndedungo

                     
Tak lali neng ngendi paranmu
                          
tekan Suroboyo nganti Tulungagung
           
neng pinggire kali brantas
        
pesisir popoh lan prigi
                            
cidro ing janji kapan anggonmu bali

[Interlude]    
                
                  


                  
kowe lungo koyok dene embun isuk
                      
lan ugo koyok lintange awan
                 
tinggalake awakku kang tanpo ruang
                                    
mblenes ilang lan ninggal warto lan paran
      
gusti kang Moho Kuoso
       
pareng sabar mring kawulo
                     
rino wengi aku tansah ndedungo

       

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ilang Tanpo Aran – Eny Sagita yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ilang Tanpo Aran – Eny Sagita, Lirik Lagu Ilang Tanpo Aran – Eny Sagita, Kunci Gitar Ilang Tanpo Aran – Eny Sagita

Post Your Thoughts