Chord Gitar Ilingo Aku – Mahesa

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ilingo Aku – Mahesa. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ilingo Aku – Mahesa, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ilingo Aku – Mahesa.

Capo di fret 3

(Intro)       ..
              ..

            
umpomo kowe iso ngrasakke
                      
kepiye rasane dadi awakku..
           
pasti kowe ora bakal
                      
ngerti opo iku jenenge loro..

                          
sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
-                  
 nanging sing tak wedeni
                 
kelangan.. bahagiamu..

(Chorus)
                    
yen pancen tresno areke..
             [G/B]
lalekno aku wae..
               
yen atimu di larani..
                    
balio rene.. ilingo aku..

            
umpomo kowe iso ngrasakke
                      
kepiye rasane dadi awakku..
           
pasti kowe ora bakal
                      
ngerti opo iku jenenge loro..

                          
sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
-                  
 nanging sing tak wedeni
                     
kelangan.. bahagiamu..

(Int.)        [G/B]
           ...

(Chorus)
                    
yen pancen tresno areke..
             [G/B]
lalekno aku wae..
               
yen atimu di larani..
                      
balio rene.. ilingo aku..

                    
yen pancen tresno areke..
             [G/B]
lalekno aku wae..
               
yen atimu di larani..
                       
balio rene.. ilingo aku..



Mahesa - Ilingo Aku[

(Intro)       ..
              ..

           
umpomo kowe iso ngrasakke
                     
kepiye rasane dadi awakku..
          
pasti kowe ora bakal
                     
ngerti opo iku jenenge loro..

                          
sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
-                 
 nanging sing tak wedeni
                
kelangan.. bahagiamu..

(Chorus)
                    
yen pancen tresno areke..
           [A#/D]
lalekno aku wae..
               
yen atimu di larani..
                   
balio rene.. ilingo aku..

           
umpomo kowe iso ngrasakke
                     
kepiye rasane dadi awakku..
          
pasti kowe ora bakal
                     
ngerti opo iku jenenge loro..

                          
sing tak wedeni dudu kelangan kowe..
-                 
 nanging sing tak wedeni
                   
kelangan.. bahagiamu..

(Int.)        [A#/D]
           ...

(Chorus)
                    
yen pancen tresno areke..
           [A#/D]
lalekno aku wae..
               
yen atimu di larani..
                    
balio rene.. ilingo aku..

                    
yen pancen tresno areke..
           [A#/D]
lalekno aku wae..
               
yen atimu di larani..
                     
balio rene.. ilingo aku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ilingo Aku – Mahesa yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ilingo Aku – Mahesa, Lirik Lagu Ilingo Aku – Mahesa, Kunci Gitar Ilingo Aku – Mahesa

Post Your Thoughts