Chord Gitar Indonesia Kudu Kuat – Pujiono feat. Nyonk Kunci

Berikut ini merupakan Chord Gitar Indonesia Kudu Kuat – Pujiono feat. Nyonk Kunci. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Indonesia Kudu Kuat – Pujiono feat. Nyonk Kunci, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Indonesia Kudu Kuat – Pujiono feat. Nyonk Kunci.

(Intro)  ...

            
ojo sampe nyerah
              
ngadapi masalahmu
                
kowe dilahirno dadi wong hebat
                   
ojo lemes lan ojo males..

                 
ojo sampe kowe mundur
               
ngayuh cita citamu
     
lakokno paling apik
  
tetep makaryo
                       
yakino kabeh isi mbok gayuh..

                         
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
         
ku..du.. sabar

(Chorus)
                   
wong Indonesia kudu kuat
                         
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          
nang di wae kowe kerjo
         
sak adoh opo jarake
      
ojo lali karo wong tuo..

                      
wong Indonesia kudu menjogo
                       
ora mbedakno siji karo liyane
          
senajan bedo budayane
         
lan teko ngendi asale
        
tetep peduli karo sing liyone..

          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                
wo wo.. wo wo.. woo..
          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                
wo wo.. wo wo.. woo..

(Int.)    
         

                         
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
         
ku..du.. sabar

(Chorus)
                   
wong Indonesia kudu kuat
                         
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          
nang di wae kowe kerjo
         
sak adoh opo jarake
      
ojo lali karo wong tuo..

                      
wong Indonesia kudu menjogo
                       
ora mbedakno siji karo liyane
          
senajan bedo budayane
         
lan teko ngendi asale
        
tetep peduli karo sing liyone..

          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                
wo wo.. wo wo.. woo..

(Chorus)
                   
wong [Indonesia] kudu kuat
                         
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          
nang di wae kowe kerjo
         
sak adoh opo jarake
      
ojo lali karo wong tuo..

                      
wong Indonesia kudu menjogo
                       
ora mbedakno siji karo liyane
          
senajan bedo budayane
         
lan teko ngendi asale
        
tetep peduli karo sing liyone..

          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                
wo wo.. wo wo.. woo..
          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                  
wo wo.. wo wo.. woo..



Pujiono feat. Nyonk Kunci - Indonesia Kudu Kuat[

(Intro)  ...

            
ojo sampe nyerah
              
ngadapi masalahmu
                
kowe dilahirno dadi wong hebat
                   
ojo lemes lan ojo males..

                 
ojo sampe kowe mundur
               
ngayuh cita citamu
     
lakokno paling apik
  
tetep makaryo
                       
yakino kabeh isi mbok gayuh..

                         
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
         
ku..du.. sabar

(Chorus)
                   
wong Indonesia kudu kuat
                         
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          
nang di wae kowe kerjo
         
sak adoh opo jarake
      
ojo lali karo wong tuo..

                      
wong Indonesia kudu menjogo
                       
ora mbedakno siji karo liyane
          
senajan bedo budayane
         
lan teko ngendi asale
        
tetep peduli karo sing liyone..

          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                
wo wo.. wo wo.. woo..
          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                
wo wo.. wo wo.. woo..

(Int.)    
         

                         
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
         
ku..du.. sabar

(Chorus)
                   
wong Indonesia kudu kuat
                         
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          
nang di wae kowe kerjo
         
sak adoh opo jarake
      
ojo lali karo wong tuo..

                      
wong Indonesia kudu menjogo
                       
ora mbedakno siji karo liyane
          
senajan bedo budayane
         
lan teko ngendi asale
        
tetep peduli karo sing liyone..

          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                
wo wo.. wo wo.. woo..

(Chorus)
                   
wong Indonesia kudu kuat
                         
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          
nang di wae kowe kerjo
         
sak adoh opo jarake
      
ojo lali karo wong tuo..

                      
wong Indonesia kudu menjogo
                       
ora mbedakno siji karo liyane
          
senajan bedo budayane
         
lan teko ngendi asale
        
tetep peduli karo sing liyone..

          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                
wo wo.. wo wo.. woo..
          
wo.. wo wo wo wo
           
auwo.. wo wo wo wo
                  
wo wo.. wo wo.. woo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Indonesia Kudu Kuat – Pujiono feat. Nyonk Kunci yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Indonesia Kudu Kuat – Pujiono feat. Nyonk Kunci, Lirik Lagu Indonesia Kudu Kuat – Pujiono feat. Nyonk Kunci, Kunci Gitar Indonesia Kudu Kuat – Pujiono feat. Nyonk Kunci

Post Your Thoughts