Chord Gitar Iso Tanpo Kowe – Risma Marlina

Berikut ini merupakan Chord Gitar Iso Tanpo Kowe – Risma Marlina. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe – Risma Marlina, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Iso Tanpo Kowe – Risma Marlina.

Capo di fret 2

(Intro) -     ..

             
 ademe bengi iki..
                        
 ngelingke sumpah lan janji..
     [G/B]            
sing wis mbok blenjani
                 
karo kowe wong bagus..
                
sing wes tau tatu..
              
teko ning uripku..

                
 semilir angin dalu..
                     
 ngelingke esem ngguyumu..
  [G/B]         
soyo tambah jeru..
                   
jeru tembus ning dodo..
                  
mergo mbok tinggalno..
                  
kowe mileh wong liyo..

(Chorus)
                                 
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                                  
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
                              
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             
soyo nambahi loro..

                                
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 
tak ikhlas-ikhlaske
                     
nanging bakal tak buktekke..
                                 
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
                
aku iso tanpo kowe..

(Int.)    
         ..

                
 semilir angin dalu..
                     
 ngelingke esem ngguyumu..
  [G/B]         
soyo tambah jeru..
                   
jeru tembus ning dodo..
                  
mergo mbok tinggalno..
                  
kowe mileh wong liyo..

(Chorus)
                                 
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                                  
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
                              
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             
soyo nambahi loro..

                                
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 
tak ikhlas-ikhlaske
                     
nanging bakal tak buktekke..
                                 
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
              
aku iso tanpo kowe..

                                 
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                                  
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
                              
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             
soyo nambahi loro..

                                
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 
tak ikhlas-ikhlaske
                     
nanging bakal tak buktekke..
                                 
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
              
aku iso tanpo kowe..

                            
tutukno lakumu.. rasah mikir aku..
                 
mergo aku wes ra tatu..



Risma Marlina - Iso Tanpo Kowe[

(Intro) -     ..

             
 ademe bengi iki..
                        
 ngelingke sumpah lan janji..
     [A/C#]           
sing wis mbok blenjani
                 
karo kowe wong bagus..
                
sing wes tau tatu..
              
teko ning uripku..

                
 semilir [angin dalu]..
                     
 ngelingke esem ngguyumu..
  [A/C#]        
soyo tambah jeru..
                   
jeru tembus ning dodo..
                  
mergo mbok tinggalno..
                  
kowe mileh wong liyo..

(Chorus)
                                 
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                                 
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
                              
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             
soyo nambahi loro..

                                
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 
tak ikhlas-ikhlaske
                     
nanging bakal tak buktekke..
                                 
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
                
aku iso tanpo kowe..

(Int.)    
         ..

                
 semilir angin dalu..
                     
 ngelingke esem ngguyumu..
  [A/C#]        
soyo tambah jeru..
                   
jeru tembus ning dodo..
                  
mergo mbok tinggalno..
                  
kowe mileh wong liyo..

(Chorus)
                                 
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                                 
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
                              
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             
soyo nambahi loro..

                                
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 
tak ikhlas-ikhlaske
                     
nanging bakal tak buktekke..
                                 
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
              
aku iso tanpo kowe..

                                 
opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                                 
sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
                              
saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
             
soyo nambahi loro..

                                
pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                 
tak ikhlas-ikhlaske
                     
nanging bakal tak buktekke..
                                 
dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
              
aku iso tanpo kowe..

                            
tutukno lakumu.. rasah mikir aku..
                 
mergo aku wes ra tatu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Iso Tanpo Kowe – Risma Marlina yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Iso Tanpo Kowe – Risma Marlina, Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe – Risma Marlina, Kunci Gitar Iso Tanpo Kowe – Risma Marlina

Post Your Thoughts