Chord Gitar Jang – Oon B

Berikut ini merupakan Chord Gitar Jang – Oon B. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Jang – Oon B, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Jang – Oon B.

(Intro)     
           
          


Jang Hirup teh teu gampang
                   
Teu cukup ku dipikiran
              
bari kudu dilakonan


Jang jalan kahirupan
                     
henteu sapanjangna datar
                
aya mudun jeung tanjakan

       
kudu sabar dina kurang
       
ulah nepak dada benghar
       
salawasna kudu syukur
                
eling kanu maha agung
                
kade hidep bisi kufur


Jang cing jadi jalma hade
                 
cing jadi jelema gede
                 
benghar harta jembar hate


Jang hidep cing ngajalma
                  
turut parentah agama
                
ulah jauh ti ulama

         
Nyobat sareng ahli tobat
        
dalit sareng para kiai
        
hirup kena ku owah gingsir
                    
ngarah aya anu naggeuing
                        
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     
Cing pinter tur bener
     
cing jujur tong bohong
 
ulah nganyerikeun batur
         
ngarah hirup loba dulur

   
Raksa ucap lampah
  
tekad jeung tabe'at
   
ngarah pinanggih bagja
     
salamet dunia akherat

          
Jang.. ja..ang..
                  
cing jadi jalma sholeh

(Interlude)    
               


Jang cing jadi jalma hade
                 
cing jadi jelema gede
                 
benghar harta jembar hate


Jang hidep cing ngajalma
                  
turut parentah agama
                
ulah jauh ti ulama

         
Nyobat sareng ahli tobat
        
dalit sareng para kiai
        
hirup kena ku owah gingsir
                    
ngarah aya anu naggeuing
                        
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     
Cing pinter tur bener
     
cing jujur tong bohong
 
ulah nganyerikeun batur
         
ngarah hirup loba dulur

   
Raksa ucap lampah
  
tekad jeung tabe'at
   
ngarah pinanggih bagja
     
salamet dunia akherat

          
Jang.. ja..ang..
                  
cing jadi jalma sholeh

(Chorus)
     
Cing pinter tur bener
     
cing jujur tong bohong
 
ulah nganyerikeun batur
         
ngarah hirup loba dulur

   
Raksa ucap lampah
  
tekad jeung tabe'at
   
ngarah pinanggih bagja
     
salamet dunia akherat

          
Jang.. ja..ang..
                  
cing jadi jalma sholeh
          
Jang.. ja..ang..
             
Hirup cing sholeh



Oon B - Jang (Lagu Manado)[

(Intro)     
           
          


Jang Hirup teh teu gampang
                   
Teu cukup ku dipikiran
              
bari kudu dilakonan


Jang jalan kahirupan
                     
henteu sapanjangna datar
                
aya mudun jeung tanjakan

       
kudu sabar dina kurang
       
ulah nepak dada benghar
       
salawasna kudu syukur
               
eling kanu maha agung
                
kade hidep bisi kufur


Jang cing jadi jalma hade
                 
cing jadi jelema gede
                 
benghar harta jembar hate


Jang hidep cing ngajalma
                  
turut parentah agama
                
ulah jauh ti ulama

         
Nyobat sareng ahli tobat
        
dalit sareng para kiai
        
hirup kena ku owah gingsir
                   
ngarah aya anu naggeuing
                        
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     
Cing pinter tur bener
     
cing jujur tong bohong
 
ulah nganyerikeun batur
         
ngarah hirup loba dulur

   
Raksa ucap lampah
  
tekad jeung tabe'at
   
ngarah pinanggih bagja
     
salamet dunia akherat

         
Jang.. ja..ang..
                  
cing jadi jalma sholeh

(Interlude)    
               


Jang cing jadi jalma hade
                 
cing jadi jelema gede
                 
benghar harta jembar hate


Jang hidep cing ngajalma
                  
turut parentah agama
                
ulah jauh ti ulama

         
Nyobat sareng ahli tobat
        
dalit sareng para kiai
        
hirup kena ku owah gingsir
                   
ngarah aya anu naggeuing
                        
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     
Cing pinter tur bener
     
cing jujur tong bohong
 
ulah nganyerikeun batur
         
ngarah hirup loba dulur

   
Raksa ucap lampah
  
tekad jeung tabe'at
   
ngarah pinanggih bagja
     
salamet dunia akherat

         
Jang.. ja..ang..
                  
cing jadi jalma sholeh

(Chorus)
     
Cing pinter tur bener
     
cing jujur tong bohong
 
ulah nganyerikeun batur
         
ngarah hirup loba dulur

   
Raksa ucap lampah
  
tekad jeung tabe'at
   
ngarah pinanggih bagja
     
salamet dunia akherat

         
Jang.. ja..ang..
                  
cing jadi jalma sholeh
         
Jang.. ja..ang..
             
Hirup cing sholeh

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Jang – Oon B yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Jang – Oon B, Lirik Lagu Jang – Oon B, Kunci Gitar Jang – Oon B

Post Your Thoughts